Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uključila se i policija

Mislio je da je pronašao ljubav svog života, a onda je otkrio da se ona udala za još pet muškaraca

shutterstock
13.06.2024.
u 12:30

Peter je na dan njihova vjenčanja dobio poruku od obitelji njezina petog muža u kojoj ga upozoravaju na Lisinu sumnjivu povijest.

Škotski vozač autobusa ostao je shrvan nakon što je otkrio da je njegova žena imala tajni dvostruki život. 63-godišnji Peter Knight prošlog se lipnja vjenčao s 43-godišnjom Lisom Jane Davies. Par se vjenčao na ceremoniji u slikovitom Gretna Greenu, no nije sve bilo kako se činilo. Naime, mladoženja je nasjeo na lažne tvrdnje da je Lisa uspješna liječnica, piše The Sun

Ali, zbog onog što je sljedeće otkrio smučilo mu se. Peter saznao je da je njegov brak lažan, da mu žena nije liječnica i da je ranije bila osuđivana za bigamiju. I, što je najšokantnije, već je bila udana za pet drugih muškaraca.

VEZANI ČLANCI:

Mama petero djece Lisa - Peteru poznata kao Alisa - vjenčala se s drugim muškarcem na neobvezujućoj ceremoniji vjenčanja na Baliju - nekoliko dana nakon što su se ona i Peter upoznali - u rujnu 2022.

Peter je na dan njihova vjenčanja dobio poruku od obitelji njezina petog muža u kojoj ga upozoravaju na Lisinu sumnjivu povijest. Ali, ipak je nastavio s obredom. Rekao je: ‘Vjerovao sam joj, želio sam joj vjerovati, vjerovao sam u nju čak i kad su me upozoravali da me vara, a onda sam saznao da je prevarantica’. 

VEZANI ČLANCI: 

Peter je otkrio kako je bio uvučen u horor mrežu laži. Dodao je: ‘Alisa je naišla na mene na web stranici za upoznavanje i bio sam polaskan. Bio sam vozač autobusa pred mirovinom, ona je bila 20 godina mlađa od mene i liječnica koja je radila na intenzivnoj njezi u bolnici Ulster. Mislio sam da je nevjerojatna’. Policija sada istražuje Davies zbog njezina života.

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije