najbolji prijatelji

Mnoge raznježio video bake i psića: 'Ovo je nešto najslađe ikad!'

TikTok
11.07.2024.
u 03:30

Svi su oduševljeni preslatkim psićem

Djevojka imena Vendela Bekken na TikToku je podijelila poseban trenutak između svoje bake i njezinog psića koker španijela. Naime, baka je ležala u krevetu, a njezin pas je došao do nje i odlučio se igrati. 

Preslatki psić baki je njuškao kosu, a ona se samo smješkala. Snimka je na društvenoj mreži pregledana više od 9 milijuna puta, a mnoge je raznježio pa su tako korisnici pisali svoje pozitivne reakcije. 

@vendelabekken Grandprents > #fypシ゚ #corememory #grandma #grandparents ♬ original sound - .

 

@vendelabekken Svarer @MarissaSerna_ ask and you shall receive 🥹 #fypシ゚ #grandma #grandparents #puppy #cockerspaniel #foryou ♬ inside out theme - Santiago Melo

"Ona ima novog najboljeg prijatelja!", napisao je netko. "Kako preslatko, ne znam tko je slađi!", glasio je drugi komentar. "Ovo je najslađi video na svijetu", pisao je još netko. "Najljepše što sam danas vidjela", dodao je četvrti korisnik. 

Mnogi su joj pisali i kako žele još videa s psićem i bakom, pa ih je i poslušala. Uskoro je objavila i drugi video gdje psić 'grli' baku, dok se ona smije i viče: "Guši me". Pas joj u tom videu ponovno njuška kosu i igra se s njom, ne puštajući ju na miru, dok baka govori: "Baš je posebno stvorenje, zar ne? Mali zloćko." 

VEZANI ČLANCI:

I taj video izazvao je brojne reakcije korisnika koji su oduševljeni njihovim odnosom. "Taj pas obožava baku", komentirao je netko. "Plačem. Ovo je tako divno", dodao je još netko. 

Inače, Vendela je psića nabavila sredinom 5. mjeseca, a nestašna slatkica zvijezda je njezinih brojnih videa u kojima pokazuje kako provodi vrijeme s njim. 

Recept za pseći sladoled!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije