Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negativne reakcije

Mnogi kritizirali novopečeni bračni par za vjenčanje iz noćne more: 'Gosti su ostali gladni i promrzli!'

Shutterstock
04.07.2024.
u 13:30

Govoreći o vjenčanju na Redditu, jedna je žena rekla da se užasno provela na događaju i da je otišla čim je bilo prikladno jer se činilo da par nije razmislio o tome kako će njihove odluke utjecati na njihove goste

Dan vjenčanja za svaki je par jedan od najvažnijih dana u životu - ali to ne znači da bi trebali zaboraviti na sve ostale koje ste pozvali na događaj. Planiranje vjenčanja nije lak zadatak. Mladenci moraju razmisliti o svemu, od mjesta događaja do hrane i vrste prijema koji će imati. I dok žele da dan bude poseban za njih, također moraju razmotriti što će učiniti da njihovi gosti također uživaju u iskustvu, piše Mirror. 

Jedan je par, međutim, odlučio ne razmišljati o svojim gostima tijekom nedavnog vjenčanja, a sada su zbog toga žestoko osuđeni na internetu. Mladenka i mladoženja su navodno ostavili goste gladne satima tijekom ceremonije koja se održala na hladnoći. 

VEZANI ČLANCI:

 

Govoreći o vjenčanju na Redditu, jedna je žena rekla da se užasno provela na događaju i da je otišla čim je bilo prikladno jer se činilo da par nije razmislio o tome kako će njihove odluke utjecati na njihove goste. Navela je nekoliko primjedbi koje je imala na ceremoniju, a prva je bila da je održana vani i to tijekom zime.

Vjenčanje je održano u siječnju jer je bilo jeftinije od ljetnog vjenčanja, ali par nije pristao na kompromis oko mjesta održavanja pa je goste natjerao da hrabro izdrže niske temperature. Ceremonija vjenčanja također je počela s više od sat vremena zakašnjenja prema anonimnom gostu, a kada je konačno počela, trebalo je više od sat vremena da se dovrši - što znači da su gosti stajali na hladnoći najmanje dva sata. Ali stvari su se samo pogoršale kada je hrana u pitanju.

Žena je rekla da je ceremonija bila u 13 sati pa mnogi gosti nisu jeli prije jer su pretpostavljali da će hrana biti odmah nakon ceremonije. "Bili smo gladni satima dok nisu poslužili večeru... u 17:30", Kada je napokon došlo vrijeme za večeru, gosti su čekali jako dugo između jela, a žena je kasnije saznala da je to bilo zato što su mladenci htjeli više vremena za fotografiranje.

VEZANI ČLANCI:

"Trebalo je puno vremena da dobijemo prvo jelo, gomilu vremena između jela i gomilu vremena da počnemo plesati nakon što smo završili s jelom. Oko 2,5 sata za nešto za što obično treba jedan. Bilo je oko 20 sati kad smo konačno počeli plesati. Ispostavilo se da je par tražio da usluga bude spora kako bi mogli snimiti više slika, ali to što su samo natjerali goste da sjede i čekaju veći dio vremena jednostavno je nepristojno", dodala je. 

 

Komentatori objave brzo su kritizirali par zbog njihovog izbora, a mnogi su rekli da bi otišli kući puno prije kraja prijema. Jedna je osoba napisala: "Mislim da bih otišla nakon 20 minuta i bez ceremonije. Ponijela bih i svoj dar kući sa sobom", dok je druga dodala: "Zvuči grozno. Ne mogu vjerovati da ste sjedili vani u siječnju, jednostavno bih otišla kući. Ti si bolja osoba od mene!"

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije