mozgalica

Mnogi odustanu: Možete li pronaći jedinu lisicu s plavim očima?

Book An Eye Test
24.06.2022.
u 06:20

Prema kreatorima mozgalice, Book an Eye Test, rješavanje traje u prosjeku 1 minutu i 13 sekundi

Zanimljiva mozgalica izazvala je igrače da pokušaju pronaći lisicu s plavim očima, jedino slatko stvorenje sa slike koje nema smeđe oči. No, kako piše The Sun, iako zvuči lako, mnoge je razljutilo što lisicu nisu našli u zadanom vremenu; za manje od 25 sekundi.

Foto: Book An Eye Test

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Prema kreatorima mozgalice iz Book an Eye Test, u prosijeku je potrebna 1 minuta i 13 sekundi. Međutim, jedan je igrač uspio pronaći jedinstvenu lisicu u samo 25 sekundi pa ćete, ako ju nađete za još manje, postaviti novi rekord.

Ako ne vidite lisicu, pogledajte malo lijevi dio ilustracije. Ako se još uvijek mučite s pronalaskom plavookog stvorenja, pogledajte rješenje:

Foto: Book An Eye Test

Hladnjak vam je uvijek pun ostataka hrane? Iskoristite ih u kreativnim receptima:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:03 24.06.2022.

Ne bi pogodio nikako tesko za uočiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije