Traže se manekeni

Modne piste 
i reklame čekaju nova zaštitna lica

'04.02.2011., Velika koncertna dvorana, HNK, Varazdin - 18. Sjajni bal Varazdina u organizaciji Hrvatsko-austrijske kulturne zajednice. Barokni ples Drustva Nasa djeca.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
07.02.2012.
u 12:27

Svima kojima je manje od petnaest i više od četiri godine otvara se prilika kroz igru i edukaciju sudjelovati na modnim događanjima

Novi proljetni tečaj za male manekene modne škole Fashion teama, namijenjen djeci od četiri do 15 godina, počinje 19. veljače.

Tečaj se sastoji od brojnih edukativnih predavanja, kako za malene, tako i za veće polaznike. Primjerice, djeca imaju priliku učiti o bontonu, zaštiti okoliša ili pravilima u prometu, no naravno uče se i zanimljive koreografije, poziranje pred kamerama ili kako prikazati zanimljive rekvizite kao što su igračke, torbice i slično, kako se pravilno držati i hodati.

Modna škola organizira i dječje parlaonice u kojima mališani mogu iznijeti svoje mišljenje o zadanim temama tako da kroz njih stječu samopouzdanje u komunikaciji, odnosno svladavaju bez straha sudjelovati u razgovorima s vršnjacima, ali i voditeljima.

Za tinejdžere angažirani su stručnjaci iz određenih područja. Primijećeno je da se djevojčice na pogrešan način počinju šminkati i koristiti kozmetičke preparate.

Njima će tako Nena Mrkonjić držati predavanja o preparativnoj dekorativnoj kozmetici te njihovu korištenju za mlade, a stilistica i dizajnerica Iva Tuđa podučavat će o stilovima odijevanja i slaganju boja.

Tečaj se održava nedjeljom u fitness&spa centru “Vita”, a svi zainteresirani mogu se javiti na brojeve telefona: 01/38 21 047, 098/681 331.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije