Hm...

Možda vas ovo natjera na dijetu! Pogledajte kako izgleda pola kilograma sala

salo
Foto: Anatomy Warehouse
1/4
10.02.2014.
u 11:09

Komad ljudskog sala, odnosno replika težine oko pola kilograma može se kupiti već za 120 kuna

Debljina nije samo estetski nego i zdravstveni problem te liječnici već dugo ističu da je veliki faktor rizika za zdravlje salo, odnosno masnoće koje se nakupljaju oko unutarnjih organa.

Kako to zapravo izgleda, imamo priliku vidjeti u vjernoj replici masnog tkiva koju je izradila tvrtka Anatomy Warehouse.

Komad ljudskog sala, odnosno replika težine oko pola kilograma može se kupiti već za 120 kuna, a jedan takav primjerak možda ne bi bilo loše nabaviti ako ste u vječnom ratu protiv viška kilograma.

Replika je izrađena od mekane plastike, a vjerno prikazuje kako izgleda salo u ljudskom organizmu.

>>Znamo, ukusna je. Ali evo zašto biste trebali izbjegavati jesti slaninu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije