DUGOROČNO ILI BRZOPOTEZNO?

Mršavite uz savjete Madonnine instruktorice

23.12.2008.
u 11:39

Tijela slavne Madonne i Gwyneth Paltrow najbolja su reklama instruktorici fitnessa Tracey Anderson koja je osmislila vrlo učinkovit program vježbanja. Osnovno pravilo Andersoničina režima jest dvosatno vježbanje šest dana u tjednu. Prvi sat rezerviran je za plesni aerobik, a u drugom satu učvršćuju se mišići. Pridržavate li se pri tome i pravilne prehrane, rezultati neće izostati bez obzira na to koliko (malo) vremena imate za tesanje figure.

Kako se novogodišnja zabava bliži, a haljina ne stoji onako kako biste htjeli, Anderson nudi brzopotezno rješenje. A ako želite znati kako u dužem vremenskom razdoblju popraviti izgled svoga tijela, poznati "fitness-guru" objašnjava osnovna pravila treninga.

AKO IMATE...
ŠEST TJEDANA
Imate li više od mjesec dana za usavršavanje tjelesnih proporcija, Anderson tvrdi da možete ne samo učvrstiti mišiće, nego i bitno reducirati masno tkivo. Ako ne možete odvojiti dva sata dnevno za vježbanje, posvetite pola sata kardiovježbama, a pola sata treningu snage. A ako imate svega 30 minuta dnevno, posvetite se jednoj vrsti treninga koju ćete obavezno izmjenjivati s drugom vrstom vježbanja.

JEDAN TJEDAN
Kod brzinskog skidanja kilograma bitno je činiti to tako da ne ugrožavate zdravlje. U sedam dana može se izgubiti 2 do 3 kilograma što je dovoljno da odjeća ljepše pristaje. Bitno je vježbati na temperaturi od 25 stupnjeva te je poželjno uključiti i ovlaživač zraka. Vježbate li vani, odjenite više slojeva odjeće kako biste se više znojili.

DVA DO TRI DANA
Iako se čini da se u nekoliko dana ne može mnogo učiniti, to je dovoljno vremena da se vježbanjem ukloni voda iz organizma te privremeno učvrste mišići. Uz dva sata vježbanja dnevno, ruke, noge i bokovi dobit će, barem nakratko, ljepši tonus.
(T.Ko.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije