Eh, taj Photoshop!

Mršavoj princezi Catherine stanjivali struk u Photoshopu?!

grazia (1)
Foto: Grazia
1/3
05.05.2011.
u 23:17

Britanski tjednik Grazia navodno je Kate Middleton stanjio struk, odrezao ruku s druge fotografije te izbrisao princa Williama - sve za savršenu naslovnicu!

Čini se kako britanskom modnom tjedniku Grazia nije bilo dovoljna mršavost princeze Catherine već su je za naslovnicu odlučili dodatno stanjiti u struku! To je jako naljutilo britanske fanove Kate Middleton, koji ionako tvrde da je princeza previše smršavila za svoj veliki dan. 

Iako su u magazinu Grazia te navode negirali, Huffingtonpost uspio je naći originalnu sliku s potpisom Jamesa Veysleyja iz Camerapressa iz koje je jasno vidljivo kako Katein struk ipak nije tako tanak kao na naslovnici Grazije. Osim toga, kako bi odrezali princa Williama sa slike (jer su očito htjeli Kate samu na naslovnici, a takvog kadra baš i nije bilo), spajali su njezinu desnu ruku s druge fotografije. Uz ogradu kako je moguće da je u gomili fotografija ugledni Huffingtonpost možda pogriješio, ipak se ne možemo oteti dojmu kako je struk ipak stanjivan u Photoshopu. 

Komentara 4

JS
ja sam gladan
00:08 06.05.2011.

Mršavoj princezi Catherine stanjivali struk u Photoshopu, a princu Wiliamu skraćivali rep \"lacoste\" na kirurgiji.

AM
a_morte_i_rossi
07:26 06.05.2011.

koja je to tlaka....cjeli dan bez ici u wc.... biti tamo i smijat se ko krava... jesus mene bi ulovila sraćka već 3 puta i upala mokraćnih kanala radi trpljenja...

MY
mycropht
10:32 06.05.2011.

Kakva druga fotografija? Jednostavno su uzeli lijevu ruku s iste fotografije i zrcalno je zalijepili na desnu stranu. Nitko ne može reći da princeza ima dvije lijeve kad ima dvije desne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije