Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadio se

Muškarac prekinuo s djevojkom zbog jedne stvari: 'Čim mi je to rekla, došlo mi je da bježim'

Shutterstock
26.06.2024.
u 14:30

Svi mi imamo neke stvari koje nas odbijaju, a na temelju toga biramo potencijalne partnere. No, jedan muškarac smatra da je zbog toga izgubio savršenu ženu

Kako izgleda vaš savršeni partner? Možda su određene visine ili možda težite ljudima s određenim poslovima ili hobijima. Svi mi imamo svoje preferencije, i dok su neke od njih plitke i površinske, druge su mnogo dublje. Na primjer, možda ne želite izlaziti s nekim tko nije u dobrim odnosima sa svojom obitelji ili biste mogli uzeti u obzir njihovo mišljenje o životinjama, piše Mirror. 

Međutim, jedan je muškarac otkrio da su ga njegove preferencije u spojevima možda samo koštale idealne partnerice nakon što je prekinuo sa "sjajnom" ženom s kojom je hodao zbog jedne stvari koju mu je rekla o sebi. 

VEZANI ČLANCI:

Muškarac je za Reddit rekao da se viđao sa ženom – koju je lažno nazvao Sarah – nakon što su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a, kako kaže, "kliknuli su na toliko razina". No nakon nekoliko spojeva Sarah je otkrila veliku tajnu zbog koje je muškarac poželio pobjeći - ona je samohrana majka trogodišnjeg sina.

U svojoj objavi, 24-godišnjak je inzistirao da nema ništa protiv Sarah ili njezinog sina, ali ne vjeruje da može nastaviti izlaziti s njom jer nije spreman za takvu vrstu odgovornosti koja dolazi sa stupanjem u ozbiljnu vezu s majkom. "Trebalo mi je nekoliko dana da razmislim i shvatio sam da jednostavno nisam spreman za takvu vrstu odgovornosti. Nije da imam nešto protiv nje ili njezinog sina - samo još pokušavam pronaći sebe. Znao sam da moram biti iskren s njom, pa smo se našli na kavi. Rekao sam joj, što sam nježnije mogao, da iako mislim da je nevjerojatna, ne mislim da sam spreman biti u vezi s nekim tko ima dijete. Objasnio sam da je to više o tome gdje sam ja u vlastitom životu a manje o njoj ili njezinu sinu. Činilo se da razumije, ali bilo je očito da je povrijeđena i razočarana", napisao je. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, sada se čovjek osjeća stvarno sukobljeno oko svoje odluke. I dalje misli da je napravio pravi izbor za vlastiti život, ali osjeća se užasno jer se boji da se ona sada zbog njega osjeća loše zbog nečega što ne može kontrolirati. 

Komentatori objave hvalili su muškarca zbog njegove emocionalne inteligencije i rekli da je prekinuti stvari sa Sarah bilo bolje za sve uključene u ovoj fazi. "Nije osuđujuće biti svjestan onoga što možeš ili ne možeš učiniti. Izlazak s nekim tko je roditelj nosi tonu odgovornosti", dok je netko drugi dodao: "Ako nisi spreman biti nečija očinska figura, makni se od toga. Bolje je što si bio otvoren i iskren s njom."

Suprugu je pronašla djevojku koja izgleda poput nje: "To nam je spasilo brak!"

Komentara 1

MO
montello
10:57 27.06.2024.

pa ako se razvela onda moze biti s njom to ne bi trebalo bit prepreka znam mnoge koji se udaju ili ozene a da imaju djecu iz prethodnog braka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije