Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se?

Muškarci otkrili: Evo što znači da je žena 'dobra u krevetu'

shutterstock
27.04.2024.
u 21:44

Muškarci često za žene znaju reći da su dobre u krevetu, ali što to zapravo znači?

Želite znati što ženu čini dobrom u seksu? Ne brinite, to nije samo njezino iskustvo i vještine, već se radi o nekim potpuno drugim čimbenicima. Devet muškaraca za Cosmopolitan otkrilo je što za njih znači da je žena dobra u seksu, a odgovori bi vas mogli iznenaditi.

Entuzijazam: 'Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su dobre oralne vještine uvijek ogroman bonus. Također da su avanturističke sa svojom seksualnošću, odnosno da mogu otvoreno razgovarati s njima o svojim željama i maštarijama, tako da se oboje osjećamo sigurno i prihvaćeno. Ali ključna stvar je entuzijazam'. 

VEZANI ČLANCI: 

Kemija: 'Njezina kemija sa mnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su najviše željele seks i koje su bile vođene strastima. Muškarci, poput žena, žele biti poželjni. Kad mi žena šapće na uho i govori mi koliko me želi i kako sam joj privlačan, onda je to najbolji seksi koji ću imati. Također ću joj se istovremeno dati više'. 

Maženje nakon seksa: 'Kada mi daje znakove da uživa u mom tijelu, bez obzira govori li mi to ili mi fizički pokazuje. Ako poslije želi maženje, to je uvijek nevjerojatno'. 

Komunikacija: 'Svi su različiti. Sve dok imate seks, trebate biti otvoreni i komunicirati jedan s drugim. I uvijek je dobro reći što vam odgovara za vrijeme seksa'.

Otvorenost: 'Kada je otvorena sa svojim seksualnim željama i prema onome što joj pruža dobar osjećaj'. 

VEZANI ČLANCI: 

Bez osuđivanja: 'Seksualna kompatibilnost. Imam nekoliko fetiša i volim pronaći djevojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikada ne učinimo. Radi se o tome da se ugodno osjećam u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Također, najseksi stvar koju žena može imati u krevetu je samopouzdanje'. 

Kreativnost: 'Moja supruga hvata moje znakove o mojim najdražim stvarima i u njima se jako dobro snalazi. Zna da volim njezinu stražnjicu, pa će postaviti ogledalo tako da je vidim dok se seksamo. Nevjerojatna je, kreativna i pažljiva'. 

Ugodnost: 'Kad je ženi potpuno ugodno istraživati ​​sve aspekte seksa i tjelesnog zadovoljstva, to je nevjerojatno iskustvo. Bitno je uspješno komunicirati'. 

Stručnjakinja za seks tvrdi: Ovo je osam znakova da ste dobri u krevetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije