OD PONEDJELJKA

Nakon 25 godina Stevo Karapandža ponovo kuha s Podravkom

Stevo Karapandža
Foto: PR FOTO
1/4
30.09.2022.
u 16:14

Uz stalni postav koji čine voditeljica Tatjana Jurić i Podravkin chef Mišel Tokić, svoje će kulinarske vještine pokazati velemajstor Stevo Karapandža, Davor Gobac, Dalibor Matanić, Davor Bruketa, Martina Dalić i mnogi drugi

Povodom obilježavanja 75 godina Podravke, IN Magazin Nove TV svakog će ponedjeljka i utorka, od 3. listopada do 27. prosinca, emitirati novu rubriku Kuhamo s Podravkom u kojoj će vrhunske specijalitete pripremati brojna poznata imena. Stalni su postav emisije voditeljica Tatjana Jurić i Podravkin chef Mišel Tokić, koji će gledateljima zajedno otkrivati male tajne velikih majstora kuhinje.

Prvu epizodu otvara jedan od najpoznatijih chefova ovih prostora, kultni majstor Stevo Karapandža. Karapandža je s Podravkom povezan već desetljećima, a široj je javnosti postao poznat kroz TV emisiju Male tajne velikih majstora kuhinje. Jedna od najdugovječnijih emisija prikazivala se gotovo trideset godina, pod pokroviteljstvom Podravke i Podravkinog brenda Vegete.

Sada Karapandža i Podravka ponovo udružuju snage i kuhaju zajedno na Novoj TV, kako bi obilježili 75 godina kompanije sa srcem. Za tu priliku, Karapandža priprema tradicionalan hrvatski specijalitet, pačja prsa s bundevom, uz malu tajnu velikih majstora - „jednu žlicu Vegete“.

U kuhinji će tijekom sezone Tatjana i Mišel ugostiti i brojna druga imena domaće javne scene koji će pripremati različite specijalitete s najboljim Podravkinim sastojcima. Svoje kulinarske vještine pokazat će tako, između ostalih, i veliki ljubitelj Čokolina Davor Gobac, Dalibor Matanić, Davor Bruketa, ali i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Osim poznatih, u rubriku Kuhamo s Podravkom uključit će se i Podravkini zaposlenici, ali i gosti iz Poljske, Češke i Sjeverne Makedonije te gledatelji koji kuhanje imaju u malom prstu.

Reprize emisija pogledajte utorkom i srijedom na malim ekranima, a nakon emitiranja, možete ih popratiti i na web stranici Nove TV. Sve recepte možete pronaći i na web stranici Dobar okus daleko se čuje.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
19:37 30.09.2022.

Crna pandža je apsolvirao kuhanje pasulja bez rebarca suva bradatoj svojoj bratiji pa ajmo sad malo na HTV penziju zaradit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije