nesvakidašnje iskustvo

Nalazi se u susjednoj državi: U 'najjezivijem' McDonald'su možete večerati s kosturima

Shuttershock
12.08.2024.
u 13:30

Kassidy i James uznemirujuće otkriće odlučili su podijeliti u viralnoj snimci u trajanju od 29 sekundi koja je pregledana više od 1,2 milijuna puta

Iako se izgled i ponuda McDonald'sa razlikuje od države do države, najoriginalniji, a zasigurno i 'najjeziviji' McDonald nalazi se u blizini Rima, točnije u Frattocchieju. Ondje posjetitelji imaju priliku večerati s mrtvim tijelima, a jedni od njih bili su Kassidy i  James koji su svoje neobično iskustvo odlučili podijeliti na TikToku, piše Mirror.

@kassidy_and_james Worlds Creepiest Mcdonalds 🤯 #travel #traveltiktok #rome #romeitaly #italytravel #italymcdonalds #mcdonaldsabroad #travellife ♬ Espresso - On Vacation Version - Sabrina Carpenter

Kassidy i James nedavno su putovali u Italiju, a svoje uznemirujuće otkriće odlučili su podijeliti u viralnoj snimci u trajanju od 29 sekundi koja je pregledana više od 1,2 milijuna puta. Kassidy je na podu ispred McDonald'sa primijetila prozirnu staklenu ploču ispred s pogledom na drevnu cestu punu kostura. Staklena ploča nastavlja se i unutar popularnog restorana.

VEZANI ČLANCI:

Ispod objekta nalazi se cesta stara više od dvije tisuće godina za koju se vjeruje da je povezana s Apijevom cestom, jednom od najprometnijih cesta u starom Rimu. McDonald's je odlučio napraviti spektakl od povijesnog mjesta i posjetiteljima pružiti jedinstveno iskustvo objedovanja nakon što su građevinski radnici 2014. godine pronašli skriveni put koji je postao mjesto ukopa. 

Arheolozi su iskopali tri tijela koja su identificirana kao muškarci u rasponu od 35 do 40 godina, prema Pameli Cerino, arheologinji koja je sudjelovala u iskapanju. Ljudima je omogućeno da besplatno uđu kroz McDonald'sovo parkiralište da bi izbliza pogledali artefakte, a mnogi su priznali da su zbog cijelog prizora izgubili apetit. 

Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina!

"Tko god da je ta osoba bila u životu, nikad ne bi mogla zamisliti da će imati takav pogled 3000 godina u budućnost… ludo", jedan je od komentara na nesvakidašnje iskustvo. Šef talijanskog McDonald'sa, Mario Federico, otkrio je da ovo nije običan McDonald’s. "Ovo je naš prvi muzejski restoran. Uspjeli smo vratiti dio rimske ceste lokalnoj zajednici i cijeloj Italiji", rekao je. "Projekt je dobar primjer kako javni i privatni sektor mogu učinkovito surađivati ​​na vraćanju kulturne baštine", zaključio je Federico.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije