ZDRAVE NAMIRNICE

Djevojka isprobala jelovnik Novaka Đokovića i dala recenziju: 'Osjećam se sjajno, čista desetka'

Foto: Instagram
1/9
07.08.2024.
u 21:04

Novak Đoković u više je navrata otkrio kako izgleda njegov jelovnik, a jedna je influencerica otkrila kako se osjeća nakon što je probala njegov doručak i još nekoliko jela

Srpski tenisač Novak Đoković u nedjelju je odnio svoju prvu pobjedu na Olimpijskim igrama u Parizu. Zlatnu je medalju dobio uz puno rada i truda, a osim redovitih treninga i vježbanja, ključ njegovog uspjeha je i zdrava prehrana, kako je i sam u više navrata objasnio. Tenisač svoj dan započinje zdravim, ali obilnim doručkom, koji je na svom TikTok profilu isprobala influencerica Marijana Lazić

Marijana sa svojim pratiteljima najčešće dijeli recepte za kolače i torte, ali je ovaj put odlučila pratiti jelovnik kojeg se ujutro pridržava Đoković. Tenisač za doručak najčešće jede voće, bezglutenski kruh te razne namaze bez laktoze. Nakon što se ustane iz kreveta, tenisač prvo pije toplu vodu s limunom koja je odlična za povećanje energije i ubrzanje metabolizma. - Dan započinjem toplom vodom i limunom kako bih pomogao tijelu da se detoksicira i pokrenuo metabolizam - kazao je jednom prilikom slavni srpski tenisač. 

Potom tenisač pije zeleni smoothie koji najčešće radi od voća, povrća, sjemenki, a ponekad i biljnih proteina u prahu. U svoje smoothieje često ubacuje i superhranu kao što je spirulina. - Smoothie je odličan način da brzo unesem puno hranjivih tvari. Obično koristim voće, povrće i superhranu kako bih osigurao uravnotežen početak dana - dodao je Đoković. Influencerica Marijana je pratila prva dva koraka njegove jutarnje rutine, a u svoj je smoothie stavila špinat, krastavac, đumbir i jabuku. - Samo što on još dodaje neke alge, ali ih ja nemam - dodala je influencerica, a ona je rekla kako je smoothie bio jako ukusan. 

 

@justeatme__

Sad sam spremna za sledece olimpijske igre

♬ Mozart Minuet with violin(815356) - 松本一策

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Novak Đoković otkrio je što je rekao Kate Middleton dok mu je uručivala trofej

1/12

 

Sljedeći obrok koji tenisač jede jest najčešće zobena kaša ili granola koje kombinira s orasima, sjemenkama i bobičastim voćem. "Dugo ostanem sit, hranjiva je i održava mi visoku razinu energije satima", kaže Novak. Osim toga voli pojesti i kruh bez glutena na koji stavlja avokado ili maslac od kikirikija. Kako kaže, izbjegava gluten i mliječne proizvode. - Prehrana bez glutena napravila je veliku razliku u mom životu i karijeri. Osjećam se lakše, energičnije, a vrijeme koji me je potrebno za oporavak je znatno kraće - priznao je Đoković. 

Marijana je isprobala i ovaj obrok, a svemu je naposljetku dala ocjenu deset. - Moram priznati da mi se ovo jako sviđa. Tako da ovom laganom doručku dajem čistu desetku - rekla je za kraj influencerica. 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VIDEO: Nedavno se oženio Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

 

Ključne riječi

Komentara 2

AK
Aka
01:21 08.08.2024.

sračka zagarantirana

OB
Obitelj
23:53 07.08.2024.

Meni više zanima kaj na to kaže Bora Čorba, dajte nam sliedeći članak o tome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije