PROMO

Napokon rješenje za kućanstvo koje smo čekali: Ovaj mali pomagač automatski razdvaja čistu od prljave vodu!

Rovus Spin Mop
Foto: Rovus
1/4
26.08.2024.
u 08:00

Uživate u udobnosti vlastitog doma dok su vani tropske vrućine?

Pretvorili ste vlastiti dom u oazu odmora i chilla i super se osjećate u improviziranoj hladnoj pećini, no dolazi vam do svijesti jedan hladni pljusak. Što više vremena provodite doma, više ga morate čistiti. Naravno, želite zadržati urednima prostorije u kojima najviše boravite poput dnevnog boravka, radne sobe i najzahtjevnije za čišćenje, kuhinju. Prostoriju gdje se priprema i poslužuje hrana morate čistiti i više puta dnevno, no kako da taj posao postane barem malo manje naporan?

Što ako vam otkrijemo da čišćenje može postati pravi užitak? Kako? Na tržištu je sve više uređaja koji su multifunkcionalni i pomažu u brzom, efikasnom, čak i zabavnom čišćenju. Brend koji se ističe funkcionalnošću na više razina i ergonomskim dizajnom zbog kojeg vas ne bole ruke i kralježnica definitivno je Rovus. Više o svim ovim proizvodima možete saznati na Facebook i Instagram profilima branda Rovus. A njihova linija za čišćenje ističe se proizvodom koji je idealan za svako kućanstvo. Rovus Spin Mop spoj je praktičnosti, multifunkcionalnosti i elegancije pokretljivosti.

Rovus Spin Mop spoj je praktičnosti, multifunkcionalnosti i pokretljivosti
Foto: Rovus

Najzanimljivije je što ćete uz Spin Mop ubrzati čišćenje i do tri puta. Naime, ovaj proizvod se odlikuje dvjema posudama za čistu i prljavu vodu što znači da ćete tijekom čišćenja koristiti samo čistu vodu, a prljava voda će ići u drugi odvod. Tijekom jednog pranja više nećete morati više puta iznova mijenjati posudu za čišćenje, što je veliki gubitak vremena. Ako ćete željeti dodatno napuniti odjeljak za vodu, nećete morati prazniti cijelu posudu nego kroz ulaz za vodu, bez otvaranja odjeljka, dodati tekućinu. Spin Mon mop i kanta imaju ugrađenu četku za čišćenje i mehanizam cijeđenja mopa svakim pokretom. Taj jednostavni pokret dodatno će vam ubrzati čišćenje. Kada poželite izbaciti prljavu vodu, otvorit ćete čep za pražnjenje prljave vode i na higijenski i siguran način ukloniti prljavu vodu.

Uz Spin Mop ubrzat ćete čišćenje i do tri puta
Foto: Rovus

Kako mu ime naglašava, spin mop se okreće za 360 stupnjeva. Uz pokretnu glavu omogućuje vam čišćenje teško dostupnih mjesta i manevriranje po površinama koje ste prije trebali pomicati. Krpica od mikrofibrenih jastučića jednostavno je periva, a drška Spin Mopa je izrađena od nehrđajućeg čelika. Uz nabrojane benefite, ovaj mop ima odlike koje obožavamo i želimo ovakvog pomagača u domu. Prednost je također dostupnost brenda. Spin Mop i ostale uređaje iz Rovusove kolekcije za čišćenje možete potražiti u Konzumu i Pevexu.

Tijekom čišćenja Spin Mop koristi samo čistu vodu, a prljava voda odlazi u drugi odvod
Foto: Rovus

Rovus asortiman za čišćenje ističe se dodatnim multifunkcionalnim uređajima poput Steam Mopa, Easy Sweepera, Multi Cleanera i brojnih drugih. O njima, kao i novostima brenda Rovus pročitajte na Facebook i Instagram profilu branda Rovus!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije