Može dugo stajati

Ne bacajte koru od limuna nakon cijeđenja, zamrznite je i iskoristite na razne načine

Shutterstock
29.06.2021.
u 07:00

Zamrzavanjem ćete uštedjeti i novac - jer nećete ići u trgovinu po limune svaki put kada vam treba samo malo naribane kore.

Nakon što iscijedite limun za limunadu, neki kolač ili miješani voćni sok, vjerojatno svu koru skupite i bacite u smeće. Šteta, jer ona može stajati i čekati da je iskoristite na razne načine.

Korisnik Reddita koji se krije iza imena @ehp29, nedavno je napisao objavu kako mu se često dogodi da koru od limuna baci, a onda mu vrlo brzo zatreba za kuhanje. 

Ujutro pijete toplu vodu s limunom? Ovo bi onda svakako trebali znati:

1/1

"Neda mi se ići u trgovinu po limun kada mi zatreba samo malo korice, pa sam otkrio super trik. Kada iscijedim limun za limunadu, sve kore spremim u zamrzivač i izvadim onda kada mi zatrebaju. Korica super podnosi zamrzavanje, ne mijenja teksturu ni okus, a ni ne zauzima puno mjesta u zamrzivaču. Vjerujem da se isto ponašaju limeta i naranča."

Još jedna prednost zamrzavanja je lakše ribanje jednom kada je korica tvrđa, prenosi Lifehacker.

Što je zapravo delta soj koronavirusa i koliko je opasan?

 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:46 29.06.2021.

Spremate kore pune pesticida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije