BRZO I JEDNOSTAVNO

Stari kruh ne trebate baciti: Vratite mu svježinu s malo vode i par minuta u pećnici!

Instagram
13.05.2022.
u 07:00

Stari kruh djelovat će kao da ste ga upravo kupili u pekarnici - vlažan iznutra i hrskav izvana

Jedna je domaćica otkrila odličan trik uz pomoć kojeg se starom kruhu može vratiti svježina da opet bude jestiv, a potrebno vam je samo malo vode, piše The Sun.

Na Instagramu je objavila video u kojemu objašnjava da vam za to treba samo nekoliko minuta...

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

- Možete li osvježiti stari kruh? Naravno da možete. Ne govorim o korištenju kruha za krušne mrvice, za francuski tost ili o zamrzavanju već o triku s kojim ćete ga moći ponovno jesti s namazima ili narescima. Ipak, ako je kruh pljesniv odmah ga bacite jer se takav ne može spasiti! - rekla je u videu.

Sve što trebate napraviti je, kaže, preliti kruh vodom kako bi mu se smočila kora, a zatim ga staviti u pećnicu na 160°C, šest do sedam minuta.

- Kada ga izvadite, izgledati će kao da ste ga upravo kupili i biti će sočan unutra, a hrskav izvana! - poručila je.

Mnogima se savjet svidio pa su autorici zahvalili u komentarima.

- Nisam imala pojma za ovo, definitivno ću isprobati - napisala je jedna korisnica.

- To radim stalno i okus je kao odličan! - dodala je druga. 

Pizza je zdraviji doručak od pahuljica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije