nezgodna situacija

Ne zna što napraviti: 'Moja sestra se uselila kod mog bivšeg muža tri dana nakon našeg razvoda'

shutterstock
31.08.2024.
u 11:05

Obiteljski odnosi često su složeni, a kad se dogodi izdaja, posljedice mogu trajati godinama.

Ponekad nas život suoči s bolnim razdorima među najbližima, a suočavanje s tim situacijama može biti posebno teško kada dolazi iz kruga obitelji. To se dogodilo i ženi koja je najveću izdaju doživjela od svoje vlastite sestre. Sada je odlučila potražiti savjet od New York Postove stručnjakinje za odnose - Abby. 

‘Moja sestra i ja nismo u kontaktu već osam godina. Razlog za naš prekid odnosa je njen ‘poseban’ odnos s mojim bivšim mužem, koji se dogodio odmah nakon što smo se rastali. Naime, uselili su se zajedno tri dana nakon mog odlaska’, započela je. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Cijela obitelj tvrdi da među njima nema ničega neprimjerenog, no ona mene krivi za cijelu situaciju. Pokušala sam se ponovno povezati s njom, ali ona nikada nije odgovorila na moj trud. Govori ružne stvari o meni i okrivljuje me što ne poznajem njezine kćeri’, kaže. 

‘Kako mogu upoznati njenu djecu ako nemam priliku vidjeti ih? Iako im šaljem poklone, čini se da sam i dalje za nju ‘čudovište’. Molim za pomoć’, dodaje povrijeđena žena. 

VEZANI ČLANCI: 

Abby joj odgovara: ‘Da je tvoj brak bio ispunjavajući, ne bi ga napustila. Vrlo je sumnjivo da se tvoja sestra odlučila useliti s tvojim bivšim mužem bez ikakvih romantičnih osjećaja. (Je li tvoja obitelj još uvijek vjeruje u bajke?) Jasno je da su tvoj bivši muž i tvoja sestra tražili ljubav i našli je jedno u drugome. No, važno je zapamtiti da ne možeš kontrolirati što drugi govore o tebi, ali možeš odlučiti kako ćeš reagirati na to’. 

‘Ignoriraj tračeve koje tvoja sestra širi i budi oprezna prema ljudima koji ti ih prenose. Nažalost, nemoj očekivati da ćeš imati odnos s njom ili njezinim kćerima, jer je mala vjerojatnost da će se to promijeniti’, dodaje, ‘Nastavi živjeti svoj život, fokusiraj se na vlastitu sreću, i ne dopusti prošlosti da te vuče unatrag’.

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Komentara 1

MO
montello
10:51 01.09.2024.

Ma Ako je bivsi briga je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije