Neugodna situacija

Nepoznati muškarac poslao joj je provokativnu fotografiju, blokirala ga je i malo kasnije shvatila o kome se radi...

shutterstock
01.12.2021.
u 10:30

"Stajao je ispred velikog ogledala, potpuno gol, imao je samo čarape i šlape", rekla je.

Tammy, korisnica TikToka, trenutno ima partnera, ali iz dana kada je bila slobodna ima nekoliko iskustva koja i nisu baš za pohvaliti se - jedno od njih odlučila je ipak podijeliti sa svojim pratiteljima u obliku video objave.

Bila je otvorena i za upoznavanje putem interneta i raznih aplikacija, a baš putem jedne takve javio joj se Dan s kojim je izmijenila svega nekoliko kratkih poruka, a njemu je to, očito, bio znak da može poslati provokativnu fotografiju, odnosno fotografiju svog penisa, prenosi The Sun.

"Stajao je ispred velikog ogledala, potpuno gol, imao je samo čarape i šlape", opisala je i dodala da ga je odmah nakon te fotografije blokirala. 

Foto: TikTok/@themanicuredmom

Iako bi ona voljela da je ovaj, kako kaže, "najgori match na internetu" ikada završio s blokiranjem, Dan je ipak bio još malo prisutan u njezinom životu.

Samo dva tjedna kasnije išla je po dijete u školu i srela prijateljicu koja ju je upoznala sa svojim suprugom - bio je to Dan s fotografije.

Tammy nije otkrila kako je razgovor išao, ali je samo rekla da su prijateljica i Dan prekinuli od tada. "Jadna djeca, jadna žena. Nemojte tražiti ljubavnice na aplikacijama za spojeve, sve se sazna", rekla je.

Foto: TikTok/@themanicuredmom

Pripit muškarac s Tindera pomislio da je stjuardesa, njihov razgovor nasmijao je Twitter

1/4

Komentara 2

MO
montello
13:19 01.12.2021.

Sta je trazila to i dobila na tim.aplikacijama se trazi partner za ex mnoge varaju i muzeve

DU
Deleted user
13:10 01.12.2021.

šta se čudi ko pile glisti... to je takva aplikacija - dobiš upravo ono što tražiš, potpuno beeesplatno :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije