Vrijeme za ludiranje

Niste u vezi? Ovo će vas uvjeriti koliko je to 'cool'...

Party
Foto: Damir Špehar/PIXELL
14.01.2014.
u 20:00

Ako ste solo iskoristite to vrijeme za vlastite gušte i uživajte

"Mnogi su se zapitali zašto bi netko poželio biti sam. Iako se gotovo svi vide u budućnosti s nekim pored sebe, nije vrijeme za očajavanje. Ako ste solo iskoristite to vrijeme za vlastite gušte i uživajte.

1. Nitko vam "ne kvoca" nad glavom

Rijetko koji dan na poslu prođe bez neke stresne situacije, osim ako niste učitelj joge. Kada ustanete na lijevu nogu i imate težak dan, najmanje što vam treba je da kad dođete kući slušate nešto poput: Opet si loše volje, misliš da je meni lakše? Možemo poprilično takvih pitanja navesti "kao iz rukava", ali nećemo. Jer ih nećete slušati ako ste solo.

2. Možete ležati ispred TV-a satima

I to bez imalo grižnje savjesti jer nešto niste napravili po kući. Odjeću ćete staviti na pranje nešto kasnije, kada vam se bude dalo. Skuhat ćete nešto onda kada ste gladni ili ćete jednostavno otići vani nešto pojesti. Možete gledati na TV programu što god vam padne na pamet bez da se brinete kako će to druga strana protumačiti ili vam uopće neće dati da gledate ono što vi želite jer "niste sami u kući".  Još jedan palac gore za soliranje.

3. Ljepota zavođenja

Niste u vezi, ne želite ni biti, ali obožavate zavoditi. Zašto ne? Nije zabranjeno. Može vam podići samopouzdanje, a možete i samo "iskušati" kakve ste sreće. Možete izaći tijekom tjedna bez da vam netko prigovara kako se sutra radi, morate rano ustati i slično. Hoćete li osmijehom osvojiti nekoga? Možete pokušati. Jer- solo ste!

4. Putovanja bez ograničenja

"Za to treba imati novaca". Treba, ali ne onoliko koliko neiskusni putnici misle. Nije potrebno cijelo bogatstvo. Može se dobrim planiranjem otići jeftino na neki izlet, recimo u Pariz s nekom "low cost" avio kompanijom i popiti kavu. Ili jednostavno možete otići s društvom do Budimpešte tijekom vikenda, istražiti njihove noćne klubove i dobro se provesti. Bez ikakve grižnje savjesti da nekoga ostavljate kod kuće.

5. Vikendom možete spavati koliko želite

Ako niste u vezi, ne morate se opravdavati drugoj polovici zašto ga/nju niste nazvali u dogovoreno vrijeme da odete popiti kavu na "špicu". A sada, kada ste se probudili u 10 sati je već prekasno. Ali vama se i ne ide na špicu. Vi biste možda radije išli s društvom nešto kasnije na ručak, kuglanje ili jednostavno želite ostati kući razbarušene kose i odmarati u vikendu. Barem do večeri. Onda biste mogli otići na neko piće. Ili u restoran. Ili u neki klub. Ili kod prijatelja. Ili....Možete što god želite jer ste- solo!

>>Nemate djecu? To je u redu. Parovi bez djece sretniji su i zadovoljniji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije