PROMO

NIVEA Q10 – novi saveznik u borbi za učvršćivanje kože tijela!

NIVEA (1)
Foto: NIVEA
1/15
PR
Autor
PR članak
07.05.2012.
u 08:45

Q10 Fit klub sa Sarah Maxwell – osobni program za zdraviji život

Kako bi ženama u vječnoj borbi za čvršću kožu tijela povećala izglede za pobjedu, NIVEA je predstavila nove formule seruma i gel-kreme protiv celulita s legendarnim sastojkom za učvršćivanje - koenzimom Q10 te novo Q10plus mlijeko za učvršćivanje. Na online Q10 Fit klubu NIVEA i Sarah Maxwell donose nove ideje kako kreirati osobni program vježbi, prehrane i njege koji se uklapa u pretrpanu svakodnevicu te kako malim promjenama možemo učiniti puno za zdraviji život i čvršće tijelo.

Nove NIVEA formule za učvršćivanje i njegu protiv celulita sadrže koenzim Q10 - prirodni izvor stanične energije koji u kombinaciji s L-karnitinom i kreatinom učvršćuje kožu i uklanja znakove celulita. Za čvrstu kožu i savršenu liniju je, uz odabrane proizvode, potrebno uložiti energiju u zdravu prehranu i tjelovježbu, što nije uvijek lako uklopiti užurbanu svakodnevicu.

U NIVEA Q10 Fit klubu na adresi www.nivea.hr/Q10fitklub fitness i lifestyle trenerica Sarah Maxwell svakoj članici kreira osobni program vježbi, prehrane i njege koji može uklopiti u svoj pretrpani raspored. Sarini savjeti pokazuju kako poboljšati liniju bez drastičnih dijeta, ekstremnog vježbanja ili pretrpavanja već užurbanog života - kombinirajući jednostavne, učinkovite i realistične savjete s NIVEA proizvodima za njegu tijela. Uz programe treninga Sarah pokazuje i kako učvrstiti tijelo dok hodate po stepenicama, sjedite u uredu, obavljate kućne poslove, šećete psa, igrate se s djecom ili gledate televiziju. Članovi NIVEA Q10 Fit kluba imat će pristup besplatnim proizvodima i nagradama, a e-mailom će primati savjete od Sarah Maxwell.

Vježba potiče veću proizvodnju Q10-a, koji ima pozitivan učinak na cijelo tijelo: smanjuje krvni tlak, povećava razinu energije, poboljšava pamćenje te ojačava imunološki sustav, a nedostatak Q10-a može otežati fizičke sposobnosti i uzrokovati srčane probleme. Nova NIVEA Q10 linija sadrži aktivne sastojke koje naše tijelo proizvodi - koenzim Q10, koji potiče regeneraciju stanica i djeluje kao antioksidans, L-karnitin koji stimulira pretvorbu masnoća u energiju te kreatin koji oslobađa energiju u stanicama kože.

NIVEA Q10plus gel-krema za učvršćivanje i njegu kože s celulitom
Lagana gel-krema sadrži koenzim Q10, L-karnitin i ekstrakt prirodnog lotusa koji učinkovito smanjuju pojavu celulita, bez potrebe za dodatnom masažom. Q10 prodire u kožu i stanicama daje energiju, što potiče učvršćivanje, a prirodni sastojak kože L-karnitin podupire pretvorbu masnoća u energiju.
Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 75,00 kn

NIVEA Q10 plus serum za učvršćivanje i njegu kože s celulitom
Serum sadrži koenzim Q10 i deset puta veću koncentraciju L-karnitina*, koji smanjuju pojavu celulita i čine kožu čvršćom. L-karnitin je prirodni sastojak u tijelu koji stimulira pretvorbu masnih kiselina u energiju, a ekstrakt lotusa smanjuje pojavu novih masnih stanica.
* u usporedbi sa Q10 plus gel-kremom
Preporučena maloprodajna cijena (75 ml): 85,00 kn

NOVO! NIVEA Q10plus mlijeko za učvršćivanje kože
Nova formula mlijeka za učvršćivanje s koži srodnim koenzimom Q10 i kreatinom stimulira obnovu stanica i učvršćuje kožu. Q10 prodire u kožu i daje joj energiju, a hidratizirajuća Hydra IQ tehnologija opskrbljuje suhu kožu vlagom. Mlijeko za tijelo sadrži i ulje makadamije koje blagotvorno djeluje na suhu kožu. Neposredno nakon nanošenja koža postaje elastičnija te vidljivo glađa i mekša već nakon dva tjedna.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 40,00 kn/ 50,50 kn

NIVEA Q10plus losion za učvršćivanje kože
Kombinira koenzim Q10 i kreatin za učvršćivanje i osjećaj mekoće na koži. Kreatin je prirodno prisutan u koži i oslobađa energiju u stanicama za još bolji učinak koenzima Q10 - za vidljivo ljepšu, elastičniju i čvršću kožu. Nova formula sadrži i Hydra IQ tehnologiju za brzu i dugotrajnu hidrataciju.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 40,00 kn/ 50,50 kn

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr
Vijesti tvrtke Beiersdorf i arhiva priopćenja za javnost - www.beiersdorf.com.hr
Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?