Larssonova djevojka

Noomi Rapace: Jedva sam čekala da se riješim Lisbeth Salander

noomi rapace
Foto: Dazed&Confused
1/8
25.05.2012.
u 00:01

Švedska glumica, koja se proslavila ulogom u Larssonovoj trilogiji Millennium, za Dazed&Confused pretvorila se u futurističku božicu, koju je snimio jedan od najboljih modno-umjetničkih fotografa

Ako ste mislili da ste vidjeli sva lica Larssonove "djevojke s tetovažom zmaja" Noomi Rapace, prevarili ste se. Mršavu pankersku hakericu iz trilogije Millenium fotograf Solve Sundsbo za naslovnicu časopisa Dazed&Confused zamislio je kao futurističku božicu, što se poklopilo s promocijom njezina novog ZF filma "Prometeja" u kojem glumi uz Charlize Theron i Michaela Fassbendera.

No osim naslovnice, za koju slobodno možemo reći da je jedna od najboljih što smo vidjeli ove sezone, 32-godišnja Noomi u editorijalu "Supernova" zasjala je u originalnim kreacijama Balenciage, Givenchyja, Garetha Pugha, što je na umjetnički način, kako samo on to zna, uhvatio Sundsbo.

U popratnom intervjuu Šveđanka je priznala kako je jedva čekala da se riješi uloge Lisbeth Salander, kojoj je posvetila oko godinu i pol dana, te da se poželjela normalnog života bez motocikala. A slavna nikad nije ni htjela biti:
– Slava me nikad nije zanimala; to mi nikad nije bio cilj u životu. Kad ljudi odu u kino pogledati moj film, želim da zaborave da sam to ja.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije