Living

Nova meka u Zagrebu za sve one koji se žele hraniti domaćim i zdravim proizvodima

Living studeni
Foto: VL
30.09.2015.
u 12:03

Na sto stranica magazina našlo se mjesta i za raskošan editorijal koji je posvećen igri bojama, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec otkriva koja je tajna njezina uspjeha, što je veseli i inspirira

Listopadsko izdanje Livinga, koje je izašlo u subotu 3.10. uz Večernji list za samo pet kuna, donosi više od 300 ideja za uređenje doma i vrta, pregršt recepata za sve one koji se žele hraniti bez glutena, predivne domaće interijere, najavljuje trendove za zimu i inspirira vas da svoj dom pretvorite u pravu oazu hedonizma.

Na sto stranica magazina našlo se mjesta i za raskošan editorijal koji je posvećen igri bojama, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec otkriva koja je tajna njenog uspjeha, što je veseli i inspirira.

Upoznajemo vas i sa City Placom u City Centeru one West, trenutačno najpopularnijoj adresi za sve one koji se žele hraniti domaćim i zdravim proizvodima.

Planirate li uređenje vrta, naš stručni suradnik Mile Drača, otkriva vam listu rasta za listopad te pokazuje kako možete sami napraviti viseće vrtove i na najmanjem balkonu.

Oni koji traže inspiraciju za uređenje, oduševit će se dvama interijerima – prostranim zagrebačkim stanom i predivnom vikendicom na Komiži – oba prostora rezultat su pažljivog promišljanja kojem je cilj maksimalna iskoristivost prostora. Neka od rješenja jednostavno će vas oduševiti.

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije