oštra osuda milenijalaca

Novi sukob generacija nastao zbog obuće u izlasku: 'Ovo bih mrzila kad sam imala 20'

Shutterstock
24.08.2024.
u 14:00

Generaciju Z i milenijalce razlikuju mnoge stvari, a ovoga puta rasprava je nastala zbog tenisica

Nakon što su milenijalci ostali zgroženi plesom Generacije Z na kultni hit Macarena, ubrzo su pronašli još jednu stvar koja im smeta kod mlađih generacija. Viralan TikTok video s više od šest milijuna pregleda prikazuje izlazak petkom navečer u lokalnom baru u kojem sve djevojke nose top i traperice, što je i milenijska stvar. No, ono što je zaprepastilo starije korisnike je to što su cure za izlazak obule - tenisice.

@amandaleefarinaa PS it’s also 90 degrees in the middle lf july #foryoupage #liveinthemoment #trendsetter #copypaste #upstateny #fridaynight #summervibes ♬ Girls just wanna have fun 2k19 remix - KB

Videozapis je izazvao mnoštvo komentara te su mnogi milenijalci oštro kritizirali takav izbor obuće. Nekoliko ljudi složilo se da nitko stariji od 30 godina ne bi u klubove došao u ravnoj obući, no čini se da su mlađe generacije odlučile udobnost staviti ispred mode i ne riskirati s bolnim stopalima.

VEZANI ČLANCI:

 "O Bože, ovo bih mrzila kad sam imala 20. Najbolji dio izlaska bilo je dotjerati se", "Sjećam se kada nismo mogli ući ako smo imali traperice", "Vratite Paris Hilton klub modu", "Tako mi je drago što sam izlazila 90-ih i 2000-ih", glasili su neki od iznenađenih komentara. Zaključak cijele rasprave je taj da je izbor obuće u izlasku siguran način za razlikovanje Generacije Z i milenijalaca.

Gotovo polovica milenijalaca ne vjeruje u Boga, a nije ih ni briga postoji li!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije