slažete li se?

O čemu parovi 'šapuću' nakon seksa? Evo što prvo kažu žene, a što muškarci

shutterstock
24.10.2024.
u 19:45

Na pitanje što kažu odmah nakon seksa, jednostavno "Vau!" je bio top za muškarce.

Muškarci i žene često kažu "moram ići" odmah nakon seksa, pokazalo je istraživanje. Žene također upozoravaju svoje partnere s rečenicom: “Nemoj zaspati”, dok ispitivanja o partnerovim vještinama u seksu više nema.  Na pitanje što kažu odmah nakon seksa, jednostavno "Vau!" je bio top za muškarce, kako prenosi The Sun, dok je najčešći izraz za žene: "Nevjerojatan si!”

Sljedeće za momke bilo je s poštovanjem: "Kada to možemo opet učiniti?”, a zatim je uslijedio manje romantičan "Moram ići",  koji se također našao na sedmom mjestu na ženskoj listi. "Gdje je moj mobitel?" pojavio se u prvih deset za oba spola, prema anketi 2000 odraslih osoba na web stranici za upoznavanje IllicitEncounters.com.

VEZANI ČLANCI: 

Jessica Leoni, stručnjakinja za seks i odnose, rekla je: “Ono što kažemo odmah nakon seksa puno govori o stanju veze. Većina parova u dugotrajnim vezama govori vrlo malo jer se često prepiru, a seks je svaki put isti. Ono što više otkriva je ono što se govori u novim vezama kada ste još uvijek jako zaljubljeni jedno u drugo, a seks je uzbudljiv. Kada nečiji interes splasne, možete zaključiti po kratkom odgovoru na kraju seksa."

Pet najčešćih izraza koje žene kažu nakon seksa:

  1. Nevjerojatan si!
  2. Nemoj zaspati
  3. Zagrli me
  4. Volim biti s tobom
  5. Gdje je moj mobitel?

VEZANI ČLANCI: 

Pet najčešćih izraza koje muškarci kažu nakon seksa:

  1. Vau!
  2. Kada ovo možemo ponoviti?
  3. Moram ići
  4. Trebalo mi je ovo!
  5. Jesi li postigla orgazam

GALERIJA: Zanima vas što suprotan spol prvo primijeti na svakom horoskopskom znaku? Jedan sve 'obara s nogu'

1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije