tri puta je prala istu odjeću

Odjeća joj je smrdjela nakon pranja, a onda je otkrila odvratan razlog zašto

@reluctant_mommy
12.10.2024.
u 12:54

Kada je konačno shvatila što uzrokuje smrad, ostala je u šoku.

Nema ništa poput mirisa čiste, svježe oprane odjeće. Ipak, nedavno iskustvo jedne majke vezano za pranje rublja izazvalo je nelagodu među korisnicima društvenih mreža. Leah Pickard, domaćica koja živi sa suprugom Scottom i troje djece – desetogodišnjim Cadenom, sedmogodišnjom Colette i četverogodišnjim Sebastianom – šokirala je mnoge kad je otkrila neočekivani razlog zbog kojeg joj odjeća nije prestajala neugodno mirisati i nakon tri pranja.

Leah je primijetila prije nekoliko tjedana da njezina odjeća ima čudan miris, unatoč tome što je više puta oprana. Na društvenim mrežama podijelila je video o ovom neobičnom problemu, koji je ubrzo postao viralan, prikupivši više od 4,1 milijuna pregleda. Razlog je bio neočekivan: mrtvi miš u perilici rublja.

‘Bio je to miš’, izjavila je Leah u intervjuu za What's The Jam, ‘Nikada ne bih pomislila da će se to dogoditi u mojoj perilici. U osam godina otkako smo ovdje, nismo imali problema s miševima’. 

Kada je konačno shvatila što uzrokuje smrad, ostala je u šoku. ‘Kada sam došla do kraja pranja i ugledala jadnog miša, vrisnula sam’, ispričala je. Njezin četverogodišnji sin pobjegao je iz sobe, a Leah je ostala zatečena, pitajući se kako je miš dospio unutra. Iako je pomišljala da ‘zapali cijelu praonicu’, ipak se odlučila za praktičniji pristup: uklonila je miša pomoću plastične vrećice i dezinficirala perilicu izbjeljivačem.

VEZANI ČLANCI: 

Video je dobio preko 90.000 lajkova, a komentari su se nizali. Jedan korisnica je napisala: ‘I meni se dogodilo isto, čak sam ga i osušila, bio je napola pečen’. Drugi su se našalili na račun poznatog crtanog miša: ‘Izgleda da Stuart Mali nije preživio pranje’. Mnogi su izrazili svoje zgražanje, dok je jedna osoba napisala: ‘Mislim da bih bacila perilicu... i možda kuću’. 

Stručnjaci otkrili: Evo što se dogodi ako ostavite mokru odjeću predugo u perilici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije