DM damSKI kup 2010.

Operne dive na Sljemenu su se grijale pjesmom i kuhanim vinom

sandra bagarić i martina tomčić
marko prpić/PIXSELL
30.01.2010.
u 16:45

Operne pjevačice i prijateljice Sandra Bagarić i Martina Tomčić spustile su se zajedno na stazi kao 'duo del cante'. Sandra je priznala kako je prošle godine, nakon 17 godina pauze, ponovo stala na skije da zadivi svoje sinove

Između 150 rekreativnih skijašica jučer su se na Sljemenu za naslov prve dame dm damSKI kupa 2010. borile mnoge poznate dame iz domaćeg javnog života. Nakon Janice Kostelić koja je bila predvozačica, u skijanju se okušala i Đurđa Adlešič te operne pjevačice Sandra Bagarić i Martina Tomčić Moskaljov.

 

– U šali kažem da smo nas dvije na snijegu nastupile kao ‘duo del cante’. Na skije nisam stala dugih 17 godina, otkad sam se udala, pa u šali kažem da me muž nasanjkao – rekla nam je Sandra.

Ključne riječi

Komentara 1

PK
poul kurtza
17:08 30.01.2010.

operne dive :))))))) dajte mi recite u kojoj je operi pjevala zadnjih godinu dana jedna ili druga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije