Svi vole trikove za hranu, ali jedna je kuharica na internetu izazvala kontroverzu zbog svog neobičnog trika za kuhanje hrskavih pilećih bataka. TikTokerica Tammylouiseee objavila je petominutni video s naslovom 'Ovo je genijalno!', pokazujući kako stvara jelo od piletine - uz pomoć nekoliko paketića čipsa. Na početku se vidi kako nožem otvara čips s okusom roštilja i okusom kiselog vrhnja i luka, piše Mirror.
Zatim u prvu ubaci malo umaka za roštilj, a u drugu ulije malo kiselog vrhnja prije nego što u svaku vrećicu doda nekoliko jaja. Tammy zatim dodaje šaku pilećih bataka u vrećice te miješa i pritišće pakete kako bi zdrobila sve sastojke.
@tammylouiseee #chips #crisps #lays #genius #easy #cooking #snack #foodcontent #foodlovers #foodtok #fyp #simplefoodideas #easyrecipesideas #cookinghacks ♬ original sound - Tammylouiseee
Bataci se vade i pažljivo stavljaju u lim za pečenje prije začinjavanja. Čuje se kako govori: "OK, ovo je moja tajna ukusne i hrskave piletine. Recite zbogom krušnim mrvicama i pozdravite čips s okusom roštilja. Koristim samo dva jaja po piletu. Zatim sam upotrijebila čips s okusom roštilja i kiselog vrhnja i čips od luka, ali stvarno možete koristiti bilo koji okus koji želite", rekla je.
Dalje kaže da će biti “tako dobro” kad smjesu izvadite iz pećnice. Nakon što je piletina bila u pećnici, ona pregledava svaki batak i uzvikuje: "O moj Bože! Pogledaj taj divni komad mesa. Hoćete mi reći da kad bi ovo naručili u restoranu, ne biste rekli: ' wow, to je nevjerojatno, tako sam zadovoljan!'"
VEZANI ČLANCI:
TikTok kuharica zatim otvara jedan od bataka da ga dobro provjeri i obavještava gledatelje da je sve dobro. Savjetuje se da se ne koristi smrznuta piletina kao ključ za dobro kuhanje mesa. Tammyna metoda izazvala je brojne reakcije na internetu, a video je dobio više od 38.000 lajkova i 3.100 komentara. Jedan je korisnik napisao: "Nemamo istu definiciju 'genijalnog trika'", dok je netko drugi savjetovao: "Ako ćete ovo raditi, samo izvadite čips i prije toga pomiješajte ili zdrobite. Dobit ćete bolju teksturu."
Mnogi korisnici bili su zabrinuti što nije prethodno oprala piletinu. Jedna je osoba napisala: "Nakon što je piletina stavljena u vrećicu bez pranja, ja sam gotova", a druga je rekla: "Što? Trebate oprati piletinu sa soli i isprati je prije ovog procesa! O ne." Međutim, Tammy je dobila dosta podrške za svoje kreativno kuhanje. Jedan je korisnik komentirao: "Volim tvoju ukusnu piletinu", a drugi je priznao: "Ovo zapravo izgleda dobro, ne lažem."
Znate li koliko dugo sirova piletina može stajati u hladnjaku? Pripazite na ove znakove!