tjedni horoskop

Ovnovi bi mogli doživjeti ljubav svojih snova, a Djevice će se upustiti u igru zavođenja

shutterstock
26.08.2024.
u 06:00

U ovim danima nisu isključene situacije kada će vam se osobe suprotnog spola nabacivati gotovo same od sebe.

OVAN
LJUBAV: Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživjeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmjenjivat će lijepe ideje s partnerom, što će ojačati povjerenje u vezama. Samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal, a ništa drugo neće dolaziti u obzir.
KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti teme iz prošlosti ili ćete morati surađivati s osobama s kojima se ne slažete najbolje. No, treba ostati sabran i profesionalno obaviti svoj posao. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.
ZDRAVLJE & SAVJET: Idite na zabavu s prijateljima.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BIK
LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe bit će povezane s vašim bučnijim reakcijama ili sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredotočite na ono što je dobro i važno. Tako ćete se oboje osjećati bolje i biti mirniji.
KARIJERA: Ponekad vam se čini da posao stane kad vas nema, a čim se pojavite, sve krene. Rezultat je vašeg truda i vaše vrijednosti kao radnika. I ovih dana će to doći do izražaja.
ZDRAVLJE & SAVJET: Budite svjesni svojih kvaliteta.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BLIZANAC
LJUBAV: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to napredak u osobnim odnosima, uz podršku i razumijevanje druge strane. Bit ćete ohrabrivani da nastavite dalje.
KARIJERA: Iako će biti pritiska da se posao obavi u rokovima, radno mjesto će biti opušteno, što će olakšati rad. Nećete moći zanemariti pravila, ali ćete znati i uživati u radu s kolegama.
ZDRAVLJE & SAVJET: Slijedite svoj unutarnji glas.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

RAK
LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom bit će jaka u dalekim i neobičnim temama i aktivnostima. Pred vama su dani u kojima ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, što će vas ispunjavati. Oni koji su još sami tražit će osobu iz svojih snova.
KARIJERA: Ozračje na radnom mjestu će se poboljšati i unatoč povremenom umoru, radit ćete lakše. Odnosi s kolegama će također postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog financijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE & SAVJET: Učinite nešto za svoju kondiciju.
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

LAV
LJUBAV: Bit će manje događaja, ali vaš ljubavni život će i dalje biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske i više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli pronaći na sasvim običnim mjestima.
KARIJERA: Maštat ćete o boljem poslu i većim poduhvatima, no brzo ćete se vratiti u stvarnost. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji uspiju u tome, kreću se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.
ZDRAVLJE & SAVJET: Budite taktični sa šefovima.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

DJEVICA
LJUBAV: Ideja zavođenja vam je vrlo važna. U ovim danima nisu isključene situacije kada će vam se osobe suprotnog spola nabacivati gotovo same od sebe. Ako ste još sami, dotjerajte se i izađite među ljude. Ako ste u vezi, uživajte.
KARIJERA: Što god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač. Uz to će ići određeni napori i stresovi. Imat ćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi će dobiti na značaju, a vaš ugled će porasti.
ZDRAVLJE & SAVJET: Pazite da ne pregorite.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VAGA
LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihova emocionalna dubina će biti površna. Stoga ćete o ljubavi više razgovarati nego što ćete je osjetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizirati lijepe provode za svoje društvo. Bit će im dobro.
KARIJERA: Osobe s kojima poslovno surađujete i koji su vam nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećete znati kako reagirati, ali brzo ćete shvatiti da se radi o dobroj prilici. Surađujte.
ZDRAVLJE & SAVJET: Ne ulazite u rasprave.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

ŠKORPION
LJUBAV: U osobnim odnosima, tolerancija će vam biti ključna. Ovo su dani kad ćete imati priliku vježbati uvažavanje jedno drugoga. To će vas oboje ispunjavati i radovati.
KARIJERA: Imate dobro postavljene kontakte, posebno za nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari ćete zadržati za sebe, jer vam vaš unutarnji glas tako govori. Neki će se posvetiti inventurama.
ZDRAVLJE & SAVJET: Ne forsirajte ništa.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

STRIJELAC
LJUBAV: Potreba za sigurnošću u privatnom životu bit će naglašena. Ipak, nemojte gnjaviti partnera dokazima ljubavi jer to nitko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija za ništa, a kad to usvojite, sami ćete se osjećati bolje.
KARIJERA: Mnogi će biti u iskušenju da podlegnu pohlepi. Analizirajte što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više. Skromnost je oduvijek bila vrlina.
ZDRAVLJE & SAVJET: Ni u čemu ne pretjerujte.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

JARAC
LJUBAV: Sigurnost i stabilnost osobnih odnosa postat će vam važni. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje tih ciljeva. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.
KARIJERA: Vjerojatna su poslovna putovanja, nova učenja i otkrivanje novih spoznaja. Učenici i studenti bit će uspješni. Oni koji rade svaki dan će imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni djelatnici briljirat će u svom radu.
ZDRAVLJE & SAVJET: Pijte više vode.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODENJAK
LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.
KARIJERA: Sanjat ćete o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo trebate odraditi ono što vam je trenutno dodijeljeno. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada bit će ključ vašeg uspjeha. Budite dosljedni i profesionalni.
ZDRAVLJE & SAVJET: Bilo bi dobro posjetiti zubara.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RIBE
LJUBAV: Sreća u duši zbog stvari koje su vam drage, ugodne zabave bez previše pompe i opuštenost u krugu dragih osoba – sve je to moguće ovih dana. Budite otvoreni, imajte povjerenja u one koji vas vole i bit ćete zadovoljni.
KARIJERA: Zamišljat ćete se u ulozi vođe. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete poticati razvoj novih ideja ili tehnologija. Bit će ovo dinamičan tjedan.
ZDRAVLJE & SAVJET: Bude se neke stvari iz prošlosti.
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Blizanac, Rak, Vodenjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije