EUROSONG

Peludna alergija nije omela Vesnu Pisarović

20.05.2002.
u 00:00

S kovčezima punim tople odjeće, jer u Estoniji je prosječna dnevna temperatura 10 stupnjeva, Vesna Pisarović jučer je otputovala u Tallin na 47. Eurosong.

- Sve što smo planirali učiniti prije puta, i unatoč alergiji, uspjeli smo - komentirala je Vesna, misleći na studijski dovršetak treće ploče "Kao da je vrijeme..." koja će je dočekati kad se vrati, a, kao što je i planirano, predstavit će je 31. svibnja. Vesna je proteklog tjedna imala bitku s peludnom alergijom. Iako obično sve ostaje samo na kihanju i šmrcanju, ovaj put (kao za peh) alergija se spustila i na grlo. Pomogla je tek kura injekcija. Alergija se povukla, ploča je dovršena, a Vesna spremna za dalje napore.

Za cjelokupan styling, nastup i sve druge obveze pobrinula se stilistica Ana Savić-Gecam. Za subotnju je večer obećala pravo iznenađenje i nije htjela otkriti je li riječ o haljini ili hlačama.

- Vjerujem kako će svi biti zadovoljni Vesninim izgledom - kratko je komentirala.

U Estoniju, osim Vesne i pratećih vokala, putuju i njezina menadžerica Lidija Samardžija, autorica pjesme "Everything I want" Milana Vlaović i vizažistica Sandra Marković.

Televizijska pak ekipa, u kojoj su, uz šefa hrvatske delegacije Alekdandra Kostadinova, i komentator Ante Batinović, producent Neven Domljan, snimatelj Zlatko Milošević i redatelj Dalibor Sokolić, putuje s članom manje. Zbog smrtnog slučaja u obitelji D. Sokolić ekipi će se pridružiti nekoliko dana poslije.

Renata Lacko

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije