PROMO

Pepco nudi Back-to-School set za 13 eura!

Pepco
Foto: Pepco
1/4
22.08.2024.
u 12:48

Dok ljetni praznici još uvijek traju i djeca uživaju u bezbrižnom vremenu, za roditelje se polako bliži izazov priprema za novu školsku godinu. Zato je Pepco pripremio posebnu ponudu za sve roditelje koji žele svojim mališanima olakšati povratak u školske klupe. Back-to-School set za 13 eura pravi je izbor za sve roditelje koji žele kvalitetan, funkcionalan i ekonomičan paket školskih potrepština za svoje mališane. Ovaj set nudi sve osnovne stvari koje su potrebne za uspješan početak škole i to za samo 13 eura!

Back-To-School set za 13 eura

Set uključuje sve što vam treba za početak školske godine: A5 bilježnicu (0,40€), A4 blok za crtanje (0,50€), set 6 HB olovaka (0,40€), set od 2 gumice (0,40€), dječje škare (0,80€), pernicu (1,30€), kao i majicu (2,50€) i kratke hlače (5€) s motivima crtanih filmova, od 100% pamuka – i to sve za samo 13 eura. Svi proizvodi su pažljivo odabrani da zadovolje potrebe učenika, a istovremeno i olakšaju roditeljima.

Foto: Pepco

Prvi dan u školi veliki je događaj za dijete – povratak svakodnevnim obvezama vezanim uz stjecanje znanja, oblikovanje odnosa s vršnjacima i mnoštvo novih iskustava. Svjesni smo da početak nove školske godine može biti vezan uz mnogo emocija i za roditelje, posebno kada je riječ o sastavljanju Back-to-School seta. Zato im pomažemo da se suoče s ovim izazovom kroz široku i raznovrsnu ponudu školskih dodataka. Želimo da svaki roditelj lako pronađe nešto što će zadovoljiti očekivanja njihovog djeteta, a pritom neće puno koštati, kaže Tomislav Bekavac, direktor Adria regije

Foto: Pepco

Ruksaci, boce za vodu, kutije za užinu i superheroji

Osim osnovnog pribora koji svaki školarac treba, Pepco je pripremio i raznovrsnu ponudu ruksaka, bočica za vodu, kutija za užinu, te odjeće i dodataka sa popularnim motivima iz svijeta crtanih filmova kao što su Marvel, Barbie, Disney ili Hot Wheels. Sve što vam treba sada možete pronaći na jednom mjestu i to po izuzetno povoljnim cijenama.

S Back-to-School setom i širokom ponudom proizvoda, povratak u školu postaje zabavna avantura, a ne stresan zadatak. Pripremite se na najbolji mogući način uz Pepco – vašeg partnera za uspješan početak školske godine!

Foto: Pepco

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije