Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bijela je za mladenku'

Pokazala je haljine koje želi nositi na vjenčanju svoje kćeri, ali ljudi su zgroženi

@stacydsellsmohomes
08.02.2024.
u 11:30

Mnogi korisnici društvenih mreža poručili su Stacy isto - da haljine nisu bile prikladne.

Ova je mama je ostavila ljude potpuno zgrožene kada je pokazala između koje četiri haljine bira onu koju će nositi na vjenčanje svoje kćer. Stacy D je objasnila je da se njezina najstarija kći udaje, a kao rezultat toga, ona je u potrazi za haljinom koja ne samo da izgleda sjajno, već u kojoj može i nesmetano plesati, piše The Sun.

Ali, Stacyne glamurozne haljine navele su ljude da se zapitaju je li Stacy ta koja se udaje, zbog njihove sličnosti s vjenčanicama. Ne samo da su mnogi smatrali da su njezine haljine neprikladne, već su joj drugi poručili da 'ostavi bijelu za mladenku'. Majka je objasnila i da će njezin sin i najmlađa kćer biti kumovi na vjenčanju.

 

@stacydsellsmohomes My daughter’s getting married soon! 😱 Trying to find a dress I can dance in! #motherofthebride #dresses #wedding #weddingtiktok #azaziedress #shein @Azazie Dresses ♬ Get Low VS Just A Lil Bit by 917Josh - 917Josh

Uz videu u kojem i probava haljine je napisala: 'Moja kći se uskoro udaje! Pokušavam pronaći haljinu u kojoj mogu plesati!'. Isprobala je četiri duge haljine te u svakoj malo zaplesala kako bi vidjela hoće li se moći nesmetano kretati u njima na plesnom podiju.

Prva haljina bila je kratkih rukava, blijedoružičaste, gotovo bijele boje, s prekrasnim detaljima od čipke. Druga haljina bila je bijela, s dubokim dekolteom i čipkom na naramenicama. Treća je bila vrlo sličnoj prvoj, ali s nešto nižim dekolteom. No, četvrta haljina bila je vrlo drugačija od ostalih i umjesto bijele čipke bila je ružičasta i svjetlucava. Majka je kasnije potvrdila da je četvrtu i posljednju haljinu naručila za vjenčanje.

VEZANI ČLANCI: 

TikTok isječak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @stacydsellsmohomes, mnoge je zgrozio par je brzo skupio 873.900 pregleda. Mnogi korisnici društvenih mreža poručili su Stacy isto - da bi trebala nositi četvrtu haljinu jer druge nisu bile prikladne.

Jedna je osoba rekla: 'Četvrta jer ostale izgledaju kao da ste vi mladenka', druga se složila: 'Četvrta… sve ostale su vjenčanice? Ili bi trebala nositi bijelo?'. Treća je komentirala: 'Prve tri su vjenčanice', a sljedeća se nadovezala: 'Četvrta haljina je jedina prikladna'.

VEZANI ČLANCI: 

Sljedeći korisnik je napisao: 'Pa s obzirom da sve izgledaju kao vjenčanice osim ove posljednje, to je ta koju biste trebali odabrati!', a drugi je savjetovao: 'Ostavite bijelu mladenki'. Netko ju je i upitao: 'Hoćeš li se i ti udati?'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije