Brzo i lako

Pokazala kako jednostavno odvojiti bjelanjke i žumanjke: Treba vam samo jedna stvar koju sigurno imate kod kuće

shutterstock
11.05.2021.
u 06:57

Njezin trik oduševio je brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su priznali kako se sami nikada ne bi sjetili ovog načina

Jaja se moraju odvojiti za mnoge kolače i slastice, ali i za slana jela. Iako većina ljudi to radi tako da razbije jaje pa žumanjak prebacuje u ljuskama dok bjelanjak odvaja u drugu posudu, postoji puno lakši način.

Carolina McCauley iz Pertha, Australije na društvenim mrežama otkrila je svoj trik za odvajanje bjelanjka i žumanjka, a sve što je potrebno je plastična žlica s rupama, kako piše Daily Mail.

Zvala policiju jer je ostala bez jaja za tortu, a onda se ona iznenadila s potezom policajke:

1/1

Da biste isprobali trik, Carolina je rekla da sve što trebate jest nabaviti dvije zdjelice i žlicu s prorezima, a zatim razbiti jedno jaje na žlicu. Bjelanjak će tako lako proći kroz proreze u posudu, a žumanjak će ostati na vrhu žlice. Zatim žumanjak samo prebacite u novu posudu i po potrebi ponovite postupak.

Njezin trik oduševio je brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su priznali kako se sami nikada ne bi sjetili ovog načina. - Ovo je genijalno, tako pametno - samo je jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara.

Ovaj balon napuhan je već 30 godina i nije se ispuhao: "Nadam se da će izdržati do mog 50. rođendana"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije