znak ili?

Posipala je pepeo svog pokojnog djeda u more, ali nije bila spremna za ono što se dogodilo poslije

@kylieg228
22.08.2024.
u 12:30

Nevjerojatan trenutak povezivanja s preminulim voljenim osobama može se dogoditi na najneočekivanije načine, kao što je to doživjela jedna djevojka koja je podijelila dirljivu snimku.

Jedna žena podijelila je emotivnu snimku trenutka kada je primila ‘znak’ od svog pokojnog djeda - odmah nakon što je njegov pepeo posula u ocean. Dvadesetogodišnja Kylie podijelila je ovaj poseban trenutak na svom TikTok računu, gdje je video prikupio gotovo 17 milijuna pregleda u samo tri dana. Na snimci, koja prikazuje Kylie i njezinu obitelj na brodu, vidi se kako se dupini pojavljuju ubrzo nakon što je pepeo dodirnuo vodu, a jedan od njih veselo prati brod sve do kraja putovanja, piše Mirror

‘Posuli smo pepeo našeg djeda, a onda smo imali posebne posjetitelje’, napisala je Kylie u emotivnom opisu videa, ‘Duboko vjerujemo da ih je on poslao kako bi nam pokazao da je još uvijek s nama i da nas puno voli. Volimo te i nedostaješ nam, djede’. 

 

@kylieg228

Deep down we think he sent them to us to tell us that he is still with us and that he loves us so much. We love and miss you grandpa so so much.❤️🕊️

♬ original sound - daydream

Ovaj trenutak inspirirao je i druge korisnike TikToka da podijele svoje slične priče. ‘Moj djed je bio opsjednut morskim kravama i kada smo bacili njegov pepeo u ocean, morska krava je plivala pokraj nas nekoliko minuta kasnije’, otkrila je, ‘Prekrasan trenutak’. 

Drugi je napisao: ‘Učinili smo istu stvar za mog djeda i kad smo se vratili u kuću moje tete, bio sam na pristaništu i dva dupina su plivala ispod mene. Svi vjerujemo da su me to pozdravili moji baka i djed’. A treći je podijelio: ‘Kunem se da mi se upravo to dogodilo! Bacili smo pepeo mog djeda i onda se pojavila hrpa dupina!’. 

VEZANI ČLANCI: 

Međutim, jedna zabrinuta djevojka priznala je da nije spremna na sve što je Kylie prošla: ‘Ja i moja obitelj ćemo za mjesec dana prosuti pepeo mog djeda u ocean jer bi mu se to svidjelo i ne znam jesam li spremna reći zbogom’. Kylie joj je odgovorila, pokušavajući je umiriti: ‘Ni ja nisam bila spremna, ali on nam je rekao da ne plačemo i da slavimo njegov život tako da su za mene dupini bili njegov podsjetnik koji nam je govorio da budemo sretni’.

Liječnica otkrila najstrašnije stvari koje je čula u posljednjim trenucima ljudi na samrti:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Asterix
Asterix
15:48 22.08.2024.

Svašta tiktokerima pada na pamet. Mogli su se više potruditi oko montaže i nabaviti nešto slično urni umjesto plastične vrećice.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:55 22.08.2024.

Slabo. AI bi mogao napraviti bolji uradak.

KP
Karlovacko pivo
22:14 22.08.2024.

Ja pomislio daje dida počeo plivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije