Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potaknula raspravu u komentarima

Poznata strana tiktokerica u videu isprobala hrvatske proizvode: Jedno piće ju je posebno oduševilo!

TikTok
29.06.2024.
u 18:03

Njena reakcija na naziv pića, koji na engleskom znači "ići na WC", postala je viralna

TikTokerica GMoney, poznata po svojim duhovitim i originalnim videima, odlučila je isprobati hrvatske proizvode i podijeliti svoja iskustva s obožavateljima. Njeni videozapisi, koji privlače sve veći broj gledatelja, postali su izuzetno popularni na TikToku. U njima degustira razne proizvode i namirnice, a pritom daje svoje neizostavne reakcije i komentare.  

GMoney se ne libi podijeliti svoja mišljenja, često uz dozu humora koja je postala njen zaštitni znak. Njen video pod nazivom "Pipi osvrt" izazvao je val smijeha među pratiteljima dok je isprobavala Pipi, hrvatsko gazirano piće od naranče.

VEZANI ČLANCI:

Njena reakcija na naziv pića, koji na engleskom znači "ići na WC", postala je viralna. U videu je, s karakterističnim osmijehom i iskrenim iznenađenjem, uzviknula: "Pipi review (osvrt)" i prasnula u smijeh, a zatim nastavila: "Isprobavamo hrvatski sok od naranče." Smijući se, uzela je prvi gutljaj i komentirala: "Mmmm, ovo je ukusno, gazirano piće od naranče. Nije previše slatko, njam, Pipi."

Video je izazvao brojne reakcije njenih pratitelja koji su se zabavljali njenom zbunjenošću i duhovitim komentarima. Mnogi su je podržali i ohrabrili da isproba još više proizvoda. Potaknuta komentarima svojih pratitelja, GMoney je osim legendarnog pića Pipi isprobala još nekoliko hrvatskih proizvoda, kao što su kiki bomboni, cedevita i čokoladica bananko. Svoja iskustva podijelila je u videima koje možete pogledati u nastavku.

@grayn8tion Trying Pipi 🍊🍊 !!! #bolimepipi #review #drinkreview #tastetest ♬ original sound - GMoney
@grayn8tion Replying to @user7340967352954 a fan favorite flavor #review #tastetest #cedevita #croatia ♬ original sound - GMoney
@grayn8tion Yum !! #review #croatia #candyreview ♬ original sound - GMoney

"Pipi je najbolji sok", napisao je netko. "Upravo si probala najbolji hrvatski sok", komentirao je netko drugi. "Nadam se da tvoje smijanje ne znači da nas ismijavaš", dodao je treći korisnik. Mnogi su joj prevađali što kod nas znači pipi, te kako se izgovara. "Boli me pipi zapravo je vrlo hrabar marketinški potez", objasnila je jedna korisnica. 

Na videu u kojem isprobava cedevitu, korisnici su joj pisali koje druge okuse bi trebala isprobati, i kako se cedevita pravilno izgovara (jer ju ona riječ u videu izgovarala 'sedevita'). Na videu gdje TikTokerica isprobava hrvatske slatkiše, mnogi su joj pisali kako su kki bomboni njihov slatkiš djetinjstva, a neki su se šalili da treba biti oprezan dok ih se jede jer mogu "iščupati plombu". 

Konobar iz Dubrovnika oduševio Beograđanina: 'Naručio sam espresso s mlijekom, a onda je donio račun..'

Ključne riječi

Komentara 2

SU
SULUD
07:17 30.06.2024.

Mogli ste napraviti plaćeni članak u kojem Tiktokerica isprobava europske auto gume. I nakon Dunlopa, Michelina i Pirelija Tikokericu je oduševio posebno jedan model guma. A to je Sava Eskimo S3

PR
pritiskovic
05:21 30.06.2024.

Rubrika " samo bitno".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije