Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLACK ALIEN PROJECT

FOTO Tetovirao oči i amputirao nos: Čovjek koji želi postati izvanzemaljac poziva i druge na transformaciju

Instagram
29.06.2024.
u 15:09

Iako transformaciju tijela prezentira kao nešto poželjno, u njegovu životu ne prolazi sve glatko upravo zbog neobičnog izgleda

Prekrivanje tijela tetovažama i ozbiljne promjene na tijelu nisu ništa novo, no jedan je čovjek, kad je o tome riječ, otišao korak dalje. I to u nastojanju da postane – izvanzemaljac! Tetovirao je gotovo svaki dio svoj tijela, na pojedina mjesta ubacio implantate kako bi dobio rupice te preoblikovao teksturu lica i ruku. Najavio je i da planira prepoloviti penis te je amputirao nos, gornju usnu, uši i dva prsta, rasjekao je jezik da izgleda kao zmijski, a tetovirao je čak i očne jabučice.

Riječ je o Francuzu, Anthonyju Loffredu, koji je transformaciju tijela, doveo do ekstrema. I tvrdi kako još nije završio te kako je prošao otprilike 65 posto puta do savršenog tijela izvanzemaljca koji je službeno nazvao 'Black Alien Project', piše LADBible.

VEZANI ČLANCI: 

Anthony je nedavno otišao i korak dalje, pozvavši fanove da mu se pridruže na putovanju kroz 'Black Alien' tattoo program. Pozvao ih je da mu se pridruže na tečaju na kojem će moći naučiti o sigurnosti, zdravlju, higijeni i drugim važnim elementima tetoviranja i preobrazbe tijela.

Po svemu sudeći, tečaj je vrlo uspješan jer na Anthonyjevoj internetskoj stranici piše: 'Naša metoda nije posebna, nije tajna, nije magija... jednostavno funkcionira. I da, postoje drugi načini da se uči, neki jeftiniji, neki skuplji... Ali nema boljih.' Ovaj 'wanna be' izvanzemaljac tečaj reklamira i na svojoj Instagram stranici.

GALERIJA Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete

1/7

Iako transformaciju tijela prezentira kao nešto poželjno, u njegovu životu ne prolazi sve glatko upravo zbog neobičnog izgleda. U ranijim razgovoru za LADbible, Loffredo je priznao da je imao određenih neugodnosti u restoranima. 'Ponekad poželim jesti u restoranima, no konobari mi kažu da ne mogu jesti na terasi', ispričao je.

2022. godine je za podcast Club 113 rekao: 'Svaki dan je borba, jer svaki dan srećete nove ljude koji ne razumiju, koji žele suditi. To je život, ne razumiju svi sve. Kao što ni ja ne razumijem puno stvari o mnogim ljudima. Ne možete suditi nekome. Nitko ne zna šta je u nečijoj glavi, zašto netko nešto radi, morate razgovarati s tom osobom'. 

VIDEO Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar majkuvam
majkuvam
17:16 29.06.2024.

Možete puno skratiti ovu priču.Napišite jednostavno "budala", stavite sliku i sve je jasno.

VI
Visibaba
17:13 29.06.2024.

Šteta što ne živi u Hrvatskoj, tu bi mu Plenković dopustio da formalno postane vanzemaljac i to upiše u matične knjige.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:42 29.06.2024.

Pozivaju njegu u ludaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije