Zagrebačku gastro scenu u četvrtak, 3. studenoga u restoranu Zinfandel's očekuje jedinstvena gurmanska poslastica - gala šampanjska večera uz gostovanje vrhunskog francuskog chefa s Michelinovom zvjezdicom Lionela Levyja.
Etablirani chef Levy u svojoj karijeri radio je u prestižnim francuskim restoranima s međunarodno priznatim chefovima poput Erica Fréchona i Alaina Ducassea, a danas nadgleda kuhinju hotela InterContinental u Marseilleu. Levy je predvodnik nove mediteranske kuhinje, a inventivnost, znatiželja i neprestana želja za otkrivanjem novih recepata donijele su mu 2005. godine Michelinovu zvjezdicu.
Na tradicionalnoj pjenušavoj gala večeri u Esplanadi chef Levy kulinarski će se udružiti sa chefom Anom Grgić, prvom damom Esplanadine kuhinje. Bit će to neponovljiv gastronomski užitak i prilika za Zagrepčane i uzvanike da kušaju najfinije francuske okuse u savršenoj kombinaciji sa selekcijom šampanjaca Veuve Clicquot i Moët & Chandon, a specijalno za ovu prigodu poslužit će se vrhunsko francusko vino iz vinarije princa Henrika od Danske.
Događaj se održava u suradnji s Francuskim institutom, Taste the Mediterranean, AGS Movers i MIVA Galerijom vina. Večera s dobrodošlicom i pet sljedova delicija uz konzumaciju svih šampanjaca iznosi 895 kn po osobi.