humanost na djelu

Predstavljena kampanja prekrasne Angeline Jolie za Louis Vuitton

angelina jolie (1)
Annie Leibovitz
13.06.2011.
u 14:23

Vrtoglavih 10 milijuna dolara bilo je potrebno da se jedna od najljepših glumica na svijetu uputi u Kambodžu i pozira pred objektivom Annie Leibovitz

Angelina Jolie posljednja je zvijezda koja se pridružila kampanji Louisa Vuittona pod nazivom "Core Values", u kojoj su do sad sudjelovali Keith Richards, Tony Blair i Mihail Gorbačov. Cilj ove kampanje je učvrstiti osnovne ideje brenda pa su samim time manje posvećene modi i luksuzu, a više putovanju i kvaliteti.

Fotografije je snimila Annie Leibovitz u kambodžanskoj provinciji oko Siem Reapa, gdje je Angelina Jolie prvi put učinila svoje humanitarne korake tijekom snimanja filma Lara Croft: Tomb Raider 2000. godine.

>> Glumica je za ovaj angažman navodno dobila vrtoglavih 10 milijuna dolara, no nedavno je izjavila kako čak trećinu sve svoje zarade daje u humanitarne svrhe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije