PROMO

Prepustite se luksuzu i enogastronomskoj čaroliji Vinarije Kutjevo

Slavonska kuća Vinkomir
24.08.2024.
u 08:00

Smješten usred predivnih vinograda kutjevačkog kraja, u blizini parka prirode Papuk, restoran "Slavonska kuća Vinkomir" nudi jedinstveno enogastronomsko iskustvo koje spaja bogatu slavonsku kulinarsku baštinu s vrhunskim vinima iz Vinarije Kutjevo. Prepustite se rustikalnom šarmu prošlih vremena, gdje se moderna arhitektura skladno isprepliće sa starinskim duhom. Uživajte u specijalitetima pripremljenim od lokalnih namirnica poput mesa crne slavonske svinje i divljači s naših lovišta, dok vas okružuje ambijent koji priziva zaboravljena vremena.

Degustacijski i steak meni, popraćeni širokim izborom vina, osiguravaju nezaboravno iskustvo koje će očarati sva vaša osjetila. Prošetajte povijesnim podrumom iz 1232. godine, provozajte se kočijom kroz vinograde i uživajte u panoramskim pogledima na čarobnu "Zlatnu dolinu".

Deluxe sobe Koria i Maximo: Oaza mira i elegancije u Slavoniji

Deluxe sobe Koria i Maximo u sklopu restorana "Slavonska kuća Vinkomir" pružaju nezaboravan doživljaj luksuza i elegancije, smještene usred vinograda Vinkomir podno planine Krndije. Sa svojih prostranih terasa s jacuzzijem, otvaraju se spektakularni panoramski pogledi na vinograde i okolni kraj. Svaka prostorija pažljivo je dizajnirana s najfinijim detaljima kako bi osigurala vaše potpuno zadovoljstvo. Uživajte u besplatnom slavonskom doručku i mogućnosti posjeta starom podrumu vinarije Kutjevo, koji nudi bogatu arhivu vina i jedini trezor vina u ovom dijelu Europe. Ovdje ima za svakoga, od opuštanja do aktivnog odmora.

Vrhunska Graševina Vinkomir: Oda terroiru Kutjeva

Graševina Vinkomir, single vineyard linija vinarije Kutjevo, dolazi s položaja Vinkomir i predstavlja vrhunac kutjevačkog terroira. Proizvedena od ručno branog i selektiranog grožđa, i kao takvo zlatno-žuto vino očarava zavodljivim voćnim aromama kruške, jabuke i citrusa. Vinarija Kutjevo, s bogatom poviješću od 1232. godine, sinonim je za izvrsnost. Njihove graševine osvajaju nagrade na prestižnim natjecanjima poput Decantera, Mundus Vini i International Wine Challenge, potvrđujući posvećenost kvaliteti. Kutjevački podrum, s najbogatijom arhivom u Hrvatskoj od preko 65.000 butelja, započeo je arhiviranje vina 1890. godine, a sustavno od 1947. godine. Uz arhivu, Trezor 1232. omogućuje vlasnicima trezorskih zapisa deponiranje svojih butelja u jedinstvenom trezoru. Posjetitelji mogu istražiti povijesni podrum i uživati u degustaciji ovih izvanrednih vina, uživajući u savršenom spoju tradicije i modernosti.

Kutjevo: Oaza povijesti, prirode i vrhunske enogastronomije

Kutjevo, smješteno u srcu Slavonije, poznato je po svojoj bogatoj povijesti, vinogradima i kulturnoj baštini. Ovo šarmantno mjesto nudi raznolike aktivnosti za posjetitelje. Možete posjetiti baroknu crkvu sv. Marije i uživati u lokalnim vinarijama. Park prirode Papuk nudi planinarenje, biciklizam, Geopark Papuk i izletište Jankovac s jezerima i slapovima. Dodatne znamenitosti uključuju Kneževe dvore, konjičke klubove te bogate mogućnosti za lov i ribolov. Kutjevo pruža nezaboravno iskustvo, spajajući povijest, prirodne ljepote i enogastronomiju.

Rezervirajte luksuz i uživajte u prekrasnim pogledima na vinograde

Rezervirajte smještaj u jednom od naših deluxe soba, Koria i Maximo. Svaka soba nudi eleganciju i udobnost, opremljena ugodnim bračnim krevetom za savršen odmor. Uživajte u nezaboravnom boravku s prekrasnim pogledom na vinograde. Također, uz rezervaciju smještaja, možete rezervirati i stol u našem restoranu. Za rezervacije smještaja ili stola u restoranu, kontaktirajte nas na telefon: +385 99 475 0360 ili e-mail: restoran.vinkomir@kutjevo.com. Radno vrijeme restorana je: Ponedjeljak: Zatvoreno, Utorak - Petak: 14:00 - 23:00, Subota: 11:00 - 23:00, Nedjelja: 12:00 - 17:00. Veselimo se vašem dolasku i osiguravanju nezaboravnog iskustva!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije