PROMO

Renaultov Frendzy za obitelji i za posao

Renault frendzy
Renault
PR
Autor
PR članak
01.01.2011.
u 15:05

Posljednje konceptno Renaultovo vozilo ima dvostruku namjenu: s jedne strane, ono je idealno gospodarsko vozilo, koje se učas pretvara u udobno obiteljsko vozilo.

Prije 64. izdanja Salona automobila u Frankfurtu,Renault otkriva detalje pomno promišljenog električnog vozila Frendzy. To je savršeno multifunkcionalno vozilo. Posljednje konceptno Renaultovo vozilo ima dvostruku namjenu: s jedne strane, ono je idealno gospodarsko vozilo, koje se učas pretvara u udobno obiteljsko vozilo. Dok služi kao ured, nudi niz mogućnosti, a uz ostalo vozaču je na raspolaganju novo BlackBerry PlayBook tablet računalo.

Frendy je «must-have» vozilo čije su glavne odlike fleksibilnost i višenamjenske karakteristike. Učinkovit je i moderan kao sredstvo za rad, a istodobno sportski, udoban i srdačan za obitelj. Tijekom tjedna, Frendzy je vozilo koje se prilagođava potrebama poslovnih korisnika s velikim vanjskim zaslonom na kojem se mogu prikazati korisne poruke poput «Vršimo dostavu» ili promidžbeni oglasi. Vikendom se vozilo tranformira u udobno obiteljsko vozilo s velikom klupom straga. Djeca mogu gledati film ili igrati igrice na ploči osjetljivoj na dodir koja se klizno izvlači s poleđine vozačevog sjedala. Mogu čak i crtati na specijalnoj ploči integriranoj u klizna vrata.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?