Tulum bez muke

Rođendaonice pune i za 633 kn po satu

djeca u vrticu
Arhiva VL
01.03.2010.
u 09:00

Dječji su rođendani važan događaj u životu svakog pa će se često, barem za onih prvih desetak, potruditi da budu “tulumi” koji će klinci zapamtiti

Dječji su rođendani važan događaj u životu svakog pa će se često, barem za onih prvih desetak, potruditi da budu “tulumi” koji će klinci zapamtiti. No, ono što treba odraditi prije i poslije zabave često je prevelik napor za danas bez iznimke prezaposlene roditelje. 

Bez mnogo muke 

Sve češći izbor tako pada na rođendaonice, prostore gdje će vaše dijete za ponekad povisoku, a ponekad prihvatljivu cijenu proslaviti svoj rođendan i zabaviti se sa svojim društvom, dok ćete vi jednako uživati, znajući da vaš angažman oko proslave prestaje onog trenutka kad se društvo raziđe. Iako su se proslave rođendana nudile najprije u sklopu igraonica, u posljednje se vrijeme sve češće otvaraju prostori koji služe samo za proslavu rođendana - rođendaonice. Ovisno o prostoru i programu, vaše najdraže može sa svojim prijateljima uživati u klaunovoj zabavi, tematskim proslavama s barbikama, superherojima, diskozabavama, kvizovima, raznim igrama, a cijelo će vrijeme biti pod budnim okom animatora koji će ih zabavljati i o njima se brinuti. 

Ponuda, dakako, ovisi o prostoru rođendaonice te o maštovitosti, ali neke su stavke svugdje podjednake, a vi ne morate brinuti ni o čemu. Djeca će tijekom proslave grickati razne grickalice, pijuckati sokove, a na stolu će se u pravo vrijeme naći i torta koju uglavnom možete unaprijed odabrati. Cijena koju ćete za to platiti uvelike varira i ovisi o broju uzvanika, odabranom načinu slavlja, posluženoj hrani, dužini trajanja proslave. 

Najnovija je u ponudi zagrebačkih rođendaonica poznatog imena “Bitange i princeze”, a otvorili su je glumac Rene Bitorajac i njegova supruga Ana, po struci odgojiteljica. 

- Imamo puno toga za ponuditi. Od velikih lutaka s animatorom, dvorca na napuhavanje, lutkarskih predstava, karaoka, do stolnog nogometa i ping-ponga. Imamo i sjajne animatorice - ističe Ana Bitorajac. 

Rođendan u ZOO-u 

Zanimljiv način proslave rođendana svakako je u maksimirskom zoološkom vrtu, no samo za starije od pet godina. U tri sata djeca (ona starija od osam godina) naučit će sve o životinjama koje su odabrala kao temu – zmijama, sisavcima ili pticama, te Africi i beskralježnjacima. 

Slična je, “prirodna” rođendaonica i Eko Eko s maštovitim ekološki orijentiranim radionicama za male slavljenike. 

Sve u svemu, uz pomoć stručnih osoba te onih s pregršt iskustva rođendan vašeg mališana proći će bez imalo zamaranja i muke. Izdvojit ćete novca koliko možete, klinci će se zabaviti, a nakon svega vratit ćete se kući sretni i zadovoljni. Mališani zato što su doživjeli pravi tulum, a vi zato što ste izbjegli stres.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roxette
23:08 23.03.2010.

Ovo je sramota modernog hrvatskog života, po uzoru na bezglavi kapitalizam! Izbacimo, dakle, to jadno dijete iz obiteljskog doma (bez obzira kakav bio), da nebi slučajno doživjelo vlastiti rođendan u krugu roditelja i obitelji, i to uz ograničeno vrijeme, nekakve tamo glupe animacije koje sa proslavom dana rođenja nemaju nikakve veze! Očito se nekim roditeljima ne radi torta, kolači i ne čisti im se nakon odlaska gostiju. Zapravo, tko zna gdje su roditelji i što rade, dok im dijete \"slavi\" rođendan?! Sranje živo i sramota, a tek te cijene!!! Mi smo izgleda idealan narod za pranje mozga! Novinari, pripazite malo što i kako promovirate ovakvim člancima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije