HUMANITARNO

Ruž za usne s potpisom Cheryl Cole za svaku kozmetičku torbicu

'Cheryl Cole arrives for the Celebrate Success awards at The Odeon Leicester Square in central London. Celebrate Success is the national final of a competition that has combed the country to find thos
'Yui MokPress Association/Pixsell'
28.12.2011.
u 14:12

Za ovu nijansu crvene odlučila se jer je po njoj savršena i dramatična te pristaje uz gotovo sve tipove kože i kose.

Pop-princeza Cheryl Cole, ohrabrena uspjehom u svijetu mode, okrenula se i dizajnu ruževa za kozmetičkog giganta L'Oreal.

Samo nekoliko tjedana nakon što je lansirala svoju kolekciju cipela za modnu web-stranicu StylistPick, Cheryl Cole najavila je i skori dolazak svoga crvenog ruža. Da ne misli samo na izgled, Cheryl je potvrdila odlukom da od prodaje svakog ruža jedna funta ide u njezinu dobrotvornu organizaciju Cheryl Cole Foundation.

– Obožavam nositi ruževe. Svaki put kada nanesem ruž na usne osjećam se glamurozno, bez obzira na to za koju sam ga priliku stavila – izjavila je Cheryl Cole dodajući  da se za ovu nijansu crvene odlučila jer je po njoj savršena i dramatična te pristaje uz gotovo sve tipove kože i kose.

Stvoren uz pomoć L'Orealova stručnog tima, ruž nosi ime Red Passion i prema riječima autorice nema žene koja ga neće htjeti u svojoj torbici za šminku. Naravno, u prodaji će se naći samo ograničen broj primjeraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije