retro ljeto

Šaljite nam svoje fotke s ljetovanja iz 80-ih, 70-ih...

Crikvenica 1949. ili 1950
09.07.2015.
u 09:51

Šaljite nam svoje fotografije s ljetovanja iz doba Jugoslavije na javi@vecernji.net s napomenom 'Fotografije iz doba Jugoslavije'

Fotografije s ljetovanja uvijek bude lijepe uspomene, a posebno su zanimljive one iz doba socijalizma koje najbolje prikazuju koliko su se (ili nisu) neke stvari promijenile.

Turizam u Hrvatskoj s godinama se razvija sve više, dok se nekada spominjalo nekoliko ključnih mjesta na Jadranu na koje se odlazilo ljeti, danas je priča drukčija.

Pozivamo vas da podijelite s nama svoje fotografije s ljetovanja iz doba Jugoslavije! Izdvojite iz svojih albuma i albuma vaših roditelja i obitelji one koje su vam posebno drage i napišite nam gdje su i otprilike kada fotografirane. Fotografije nam šaljite na javi@vecernji.net   s napomenom "Fotografije iz doba Jugoslavije".

Kako bismo vas dodatno inspirirali, podsjećamo na arhivsku snimku s ljetovanja britanske obitelji koja je sedamdesetih putovala Jadranom i posjetila Dubrovnik, Kotor, Neum i Ploče koju je objavio portal MyCentury.tv.

>> Pogledajte kako se ljetovalo u Jugoslaviji krajem sedamdesetih

Komentara 60

CE
centirion
16:24 08.07.2015.

Ćemu To?

WA
wassupp12345
16:47 08.07.2015.

To trebate za propagandu neku ili?

IS
istinaisamoistina
23:42 08.07.2015.

Čim nadjem šaljem! Nitko mi nemoze uništiti mladost...Daj boze da i ovi sad nakon 20 ili 30 godina imaju lijepe uspomene! Ponosan sam što mi je onda bio a i sad je zivot sredjen. Kako nekad tako i sad imam uspomene... Neka pati koga smeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije