PROMO

Savršeno glačanje samo jednim potezom

Tefal
Foto: Tefal
PR
Autor
PR članak
28.10.2013.
u 08:45

Pro Express Total Auto control - savršeni rezultati glačanja uz pomoć idealne kombinacije pare i temperature za svaki tip tkanine, i to samo jednim pritiskom na tipku.

Kako postići savršeno izglačano rublje, i to uz savršeno jednostavnu upotrebu?

Stručnjaci iz Tefala znaju kako. U skladu s misijom da nam svakodnevne poslove učine lakšima pomoću svojih inovacija osmislili su novu parnu postaju Pro Express Total Auto control, koja postiže savršene rezultate glačanja uz pomoć idealne kombinacije pare i temperature za svaki tip tkanine, i to samo jednim pritiskom na tipku.

Jednostavnost uporabe
Svaki tip tkanine zahtijeva drugačiji način glačanja, pa se i postavke temperature i pare moraju prilagoditi tipu tkanine, od onih najgrubljih, primjerice trapera, do najosjetljivijih poput svile. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji "Auto Control”, Tefal omogućava tri idealne kombinacije pare i temperature, koje se odabiru jednostavnim pritiskom na izbornik.

• NORMAL program: idealan je za uobičajene tkanine poput pamuka, vune, svile, poliestera, viskoze i sl. (označene simbolom • ili ••)

• MAX program (JEANS) najučinkovitiji je za debele i teže tkanine ( označene simbolom •••)

• MIN program (delikatne tkanine) vrlo je nježan za najosjetljivije vrste tkanina.

Pametna tehnologija kontrolira paru i temperaturu elektronički i velikom preciznošću te automastki postavlja idealnu kombinaciju tih dvaju parametara. Program se odabire jednostavnim pristikom na tipku na kontrolnoj ploči parne postaje. Dovoljno je da jednostavno odaberete između programa 1 za najčešće tkanine poput pamuka do 3 za osjetljive tkanine delikatnih boja.

Poboljšane perfomasne
Kao jamstvo savršenih rezultata pri svakom odabranom programu tu je 6 bara pare koja prodire u samu srž tkanine. Nova Autoclean podnica ima Power zone područje s koncentriranim udarom pare od 340 g/min za najvrdokornije nabore.

Dugotrajnost, efikasnost i štedljivost
Pro Express Total Auto Control garantira dugotrajnu efikasnost, dok Autoclean podnica jamči izvrsnu kliznost i savršene rezultate iz godine u godinu. Pro Exppress Total donosi i novi kolektor skupljanja kamenca koji može prikupiti i do dva puta više kamenca i u najsitnijim česticama.

I na kraju, funkcija ECO omogućava 20 posto uštede energije!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?