nije mogla vjerovati

'Saznala sam da je moj vjenčani prsten bio namijenjen bivšoj djevojci mog supruga'

shutterstock
18.11.2021.
u 22:34

S bivšom je bio šest godina i planirali su se vjenčati, ali su se razišli i stvari su završile jako loše.

- Prsten koji sam nosila na dan vjenčanja bio je namijenjen bivšoj djevojci mog muža. Istinu sam otkrila tek kad smo se vratili s medenog mjeseca - napisala je jedna žena za The Sun.

Raskošna svadba: Na mladenku lijepili novčanice, a prstenje stajalo više od 100 tisuća kuna!

1/5

Teta njezina supruga je bila u posjeti i rekla kako joj vjenčani prsten dobro stoji,  unatoč tome što je namijenjen za nekog drugog. S bivšom je bio šest godina i planirali su se vjenčati, ali su se razišli i stvari su završile jako loše.

- Užasnuta sam što je obitelj mog muža znala za podrijetlo ovog prstena, ali je to držala u tajnosti. Nisam sigurna kako da to prihvatim. Osjećam se jako iznevjereno. Kako mogu prijeći preko ovoga? - pitala je stručnjakinju.

- Možda se dizajn prstena svidio vašem suprugu ili su možda postojali financijski razlozi. Bez sumnje je zadržao ovu informaciju jer nije želio da budete povrijeđeni. Razgovarajte sa svojim mužem i objasnite mu da je ova tajna narušila vaše povjerenje u njega i razgovarajte o tome kako možete bolje komunicirati - odgovorila joj je Deidre.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije