Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Seksa se s prijateljičinom mamom, ali osjeća krivnju: 'Ona se želi razvesti i pobjeći sa mnom, a ja to ne želim!'

Shutterstock
01.07.2024.
u 19:20

Ona se trudi da stvari s njima krenu dalje, no to nije ono što i on želi

Jedan muškarac pisao je kolumnistici The Sun-a Deidre, te joj otvoreno ispričao kako se seksao s prijateljičinom mamom. "Ja imam 34 godine, a mama moje prijateljice 51. Iskreno mi se svidjela, ali kako je vrijeme prolazilo, ne vidim nas zajedno u budućnosti. Shvatio sam da želim upoznati nekoga svojih godina s kim bih mogao imati djecu. Pomisao da ću je iznevjeriti me izluđuje", napisao je. 

Kaže da ona stalno govori o tome kako će reći svom mužu i kćeri. "Njezina je kći bila u mom razredu u školi, ali smo s godinama izgubili kontakt. Kad sam prošle zime ponovno sreo njezinu mamu, nisam mogao vjerovati kako dobro izgleda za svoje godine. Bilo je sjajno nadoknaditi stara vremena i rekli smo da ćemo ostati u kontaktu i razmijenili brojeve. Nedugo zatim smo se dogovorili za ponovni susret, a ona mi je povjerila da je u braku kojem se ne seksa", nastavio je.

VEZANI ČLANCI:

Iznenadila ga je pozvavši ga sljedeći dan na ručak jer je njezin suprug bio na poslu. Znao je što slijedi i pristao je na to. Kako kaže, imali su sjajan seks, a od tada se redovito sastaju kod nje. Sada se ona trudi da stvari krenu dalje, ali to je zadnje što on želi. "Jako mi se sviđa i ne želim je povrijediti. Ne znam što da radim", dodao je.

 

Deidre mu je odgovorila da treba pronaći trenutak kada su oboje mirni i jasno joj dati do znanja da se ova afera ne može nastaviti. "Osjećate neku simpatiju prema njoj, ali ona stvarno mora riješiti svoj odnos neovisno o vama. Samo je pitanje vremena kada će netko otkriti što se događa. Sve bi moglo postati vrlo nezgodno. U opasnosti ste da budete uhvaćeni i da se upletete u nečiji tuđi brak. Znate koje je rješenje, ne možete dopustiti da se ova afera samo dalje nastavi. Sada znate što želite, ne bi bilo u redu da je više navodite. Nakon što ste joj rekli, klonite je se. Bit će povrijeđena i razočarana, ali stvarno se mora srediti bez vas da joj odvraćate pažnju", savjetovala je.

Istraživanje pokazalo: Evo kako vaš tip osobnosti utječe na to koliko se seksate!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije