uz zvukove tambure

Šokirali, ali i oduševili: Pogledajte što su ovi mladenci jeli umjesto svadbene torte

@mhecim97
09.10.2024.
u 12:30

Mnogi su spomenuli kako su svadbene torte počele biti ‘bezobrazno skupe’ i kako je ovo super alternativa.

Skoro svaka svadba na našim prostorima ima sličan protokol i tradicionalne običaje koje prate. To uključuje bacanje podvezice, prvi ples i svadbenu tortu koju mladenci zajedno režu. No, ovaj mladi par odlučio se za nešto sasvim drugačije. Oni su umjesto torte jeli - pizzu. 

Ovaj neobičan svadbeni trenutak na svom je TikTok profilu podijelio @mhecim97 uz opis: ‘ŠOK!! Mladenci umjesto mladenačke torte jeli pizzu!’, također svoje je pratitelje upitao: ‘Što vi mislite o ovome!?’. 

@mhecim97 Što vi mislite o ovome!? #fyp #foryou #svatovi #svadba #torta #pizza #balkan ♬ original sound - Matija

Nije trebalo dugo da se komentari počnu nizati pa je tako jedna korisnica napisala: ‘Ne vole tortu…’, a druga dodala: ‘Njihova svadba njihov izbor’. Treća je jednostavno napisala ‘Top’, dok se četvrti nadovezao: ‘Savršeno. Svatko radi što hoće’. 

Ipak bilo je onih kojima se ovo baš i nije svidjelo pa je tako jedna korisnica jednostavno napisala ‘NE’, druga dodala: ‘Glupost. Torta je torta. Oduvijek i zauvijek’. Treća je napisala: ‘Užas koja glupost’, a četvrta jednostavno ‘Glupo’.

VEZANI ČLANCI: 

Ipak, bilo je više onih kojima je ova ideja bila odlična i inovativna te su pohvalili njihovu domišljatost. Također, mnogi su spomenuli kako su svadbene torte počele biti ‘bezobrazno skupe’ i kako je ovo super alternativa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije