Promo

Spas od ljetnih vrućina potražite u moru zabave na EON TV-u

EON
25.07.2024.
u 10:43

Vodeća TV platforma u ovom dijelu Europe i tijekom ljetnih mjeseci donosi hit serije, filmove i dokumentarce te bogat zabavni i sportski sadržaj, uz napredno korisničko iskustvo.

Bilo da se hladite u svom klimatiziranom boravku ili putujete do omiljene ljetne destinacije, EON TV će vam ovog vrućeg ljeta slobodno vrijeme učiniti nikad zanimljivijim. Na raspolaganju vam je tako pregršt sportskog, zabavnog, informativnog i nacionalnog sadržaja na više od 200 televizijskih i radijskih kanala te preko 130 HD TV kanala, a koji možete istovremeno gledati na mobitelu, laptopu ili tabletu te putem smart boxa ili aplikacije za TV modernog i inovativnog sučelja. Pritom u arhivi TV programa sadržaj možete pronaći i pogledati u punoj kvaliteti emitiranja i do sedam dana unatrag. EON TV je pravo mjesto i za brojne ljubitelje sporta koji žele pristup vrhunskoj analitici za vrijeme utakmice, a što se pokazalo posebno popularnim za vrijeme nedavno održanog Europskog prvenstva u nogometu. Tako na EON TV-u možete detaljno pratiti statistiku i analize natjecanja u realnom vremenu, pa i vratiti unatrag najzanimljivije dijelove utakmice, akcije i golove.

Unutar EON TV-a nalazi se i EON Video klub, najveća video platforma na ovim prostorima s više od 25 tisuća naslova, koja brojnim funkcionalnostima dodatno poboljšava iskustvo gledanja. Tako vas u Video klubu čekaju preporuke naslova ovisno o vrsti sadržaja koji najčešće pratite, a omiljene filmove, dokumentarce i serije možete preuzeti i gledati i kada niste spojeni na mrežu, primjerice, u avionu dok putujete prema željenoj destinaciji. Osim što nudi veliki izbor hvaljenih serija i blockbuster filmova, EON TV nudi i niz zanimljivih dokumentaraca i priča iz stvarnog života. Tu je i bogat izbor domaćih produkcija, kao što su Dnevnik Pauline P., te domaće komedije poput Comic Sans. 

Središte najpoznatijih međunarodnih kulturnih događanja

Za sve one koji i za vrijeme godišnjih odmora žele uživati u svjetski poznatim kulturnim događanjima, EON TV donosi Marquee TV, globalni specijalistički streaming servis za kulturu i izvedbene umjetnosti. Uz stotine naslova koje su odabrali umjetnički stručnjaci, gledatelji iz prvog reda mogu uživati u radu uglednih svjetskih umjetničkih organizacija i institucija, poput Londonskog filharmonijskog orkestra, milanske Scale i madridskog Teatra Reala. Mnogi naslovi sadrže titlove i prijevode naslova na hrvatski jezik, a među kojima se ističu Frida Kahlo, Amy Winehouse: Drugi glasovi te Dotakni nebo. Tako jednim klikom, iz udobnosti svog doma, vikendice ili ležaljke na plaži korisnici imaju pristup renomiranim baletnim izvedbama, suvremenom plesu, vrhunskim kazališnim predstavama, svjetskim operama, glazbenim remek djelima te zanimljivim dokumentarcima iz svijeta umjetnosti.

Bogat izbor animiranog filma

Također, odabrani naslovi s ovogodišnjeg izdanja Animafesta koji je održan u lipnju dostupni su u EON Video klubu. Riječ je o svjetskom festivalu animiranog filma koji je osnovan 1972. godine a koji je ujedno i drugi najstariji filmski festival u svijetu u potpunosti posvećen animaciji. Tako korisnici imaju pristup petnaest animiranih naslova u posebnom katalogu, među kojima su i filmovi za djecu svih uzrasta.

Mjesto zabave i za najmlađe

EON TV nudi velik izbor sadržaja i za djecu koji je istovremeno zabavan, edukativan i prilagođen njihovoj dobi. Tako u svom korisničkom računu možete kreirati EON Kids profil unutar kojeg se nalazi sav sadržaj koji djeca vole i koji je, zahvaljujući mogućnosti zaštite profila PIN kodom, prije svega, siguran za njih. U Video klubu djeca mogu gledati sadržaj iz tri kategorije: filmovi, serije i crtići, koji se na EON Kids profilu mogu pretraživati i po glavnim junacima iz crtića. Potrebno je samo pritisnuti na, primjerice, sličicu Boba graditelja ili ptičju družinu iz serijala Najbolji u letu, nakon čega EON otvara sav sadržaj povezan s njima. Osim EON Kids profila, EON TV u svojoj ponudi ima i mnoge dječje specijalizirane kanale kao što su NickJR., Babytv, Disney Junior i Mini TV. Tu je i Da Vinci, dječji TV kanal, Video klub katalog i aplikacija koji djecu na zabavan način potiče na razmišljanje i kreativnost. Odobren od strane učitelja prema međunarodno priznatim nastavnim planovima, sadržaj je dostupan na preko 20 jezika te je prilagođen dječjem uzrastu 6+ godina. Tako se učenje pretvara u zabavu kroz razne TV emisije, dokumentarne filmove i igrice. 

EON TV je vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi, koja se ujedno i kontinuirano unaprjeđuje a čiji razvoj prati globalno sve popularniji streaming koncept. Iza EON TV-a stoji United Cloud, inovativni razvojni centar United Grupe, a hrvatskim korisnicima ga donosi Telemach Hrvatska. Uz bogat sadržaj i napredne funkcionalnosti, EON TV je dostupan i u cjenovno pristupačnim paketima, čime je najbolje iskustvo gledanja omogućeno svima. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije