Odlične mješavine

Što se sve može očistiti pastom za zube? Od cipela, preko prozora do hrđe... Pogledajte kako!

Shutterstock
22.08.2024.
u 07:00

Društvenim mrežama kruži video koji pokazuje kako se pasta za zube može koristiti za puno više od pranja zuba.

Prema videu, mješavina bijelog octa i paste za zube dovoljna je za uklanjanje masnoće s površina, piše Mirror. Daljnji trikovi uključuju miješanje paste za zube s deterdžentom za suđe kako bi se napravilo domaće sredstvo za čišćenje prozora. Video prikazuje niz trikova, uključujući mješavinu s alkoholom koja je izvrsna za uklanjanje hrđe. Osim toga, čini se da ova mješavina nudi lakši način čišćenja prljavštine u hladnjaku. Snimka iz videa pokazuje kako mješavina čisti prljavštinu s police u hladnjaku. Za one kojima je potrebno dodatno čišćenje hladnjaka, mješavina paste za zube, sode bikarbone i bijelog octa dobro obavlja posao.

 

 

U videu se može vidjeti i trik za čišćenje zlatnog i srebrnog nakita koji uključuje sol, deterdžent za suđe, pastu za zube i vodu kako bi se stvorila mješavina za čišćenje sjajnih predmeta. Međutim, jedan korisnik upozorio je protiv mješavine deterdženta za suđe, soli i paste za zube, rekavši da je to "potpuna glupost". Dodao je: "Sol + pasta za zube će otupiti svaki plemeniti metal. Nikada to nemojte raditi." Drugi je dodao da je najbolje držati pastu za zube dalje od svega sjajnog jer je "pasta za zube abrazivna i ogrebat će površinu."

VEZANI ČLANCI: 

Drugi su se prisjetili kvalitetnih trikova iz videa, uključujući trik s pastom za zube i sapunom koji su koristili za čišćenje svojih cipela. Napisali su: "Čovječe! Nekad sam koristio pastu za zube i sapun za čišćenje tenisica prije svih onih ludih sredstava za čišćenje cipela, haha, bijeli potplati su sjajili." Daljnji trikovi u videu uključuju stavljanje tubice paste za zube u vodokotlić kako bi "držala toalet svježim tri mjeseca." Drugi je prikazao mješavinu gela za tuširanje, paste za zube, soli i bijelog octa u sudoperu kao način uklanjanja žutih mrlja s bijele odjeće.

Isprobali smo viralnu pastu i spužvu za čišćenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije