Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
može biti riskantan

Stručnjakinja za veze otkrila: 'Ovaj tip muškarca odličan je u krevetu, ali nije sve bajno'

Shutterstock
05.05.2024.
u 20:12

Nažalost, iako imaju neke ne tako atraktivne osobine, obično su prilično dobri među plahtama

Stručnjakinja za spojeve rekla je da postoji određeni tip muškarca za kojeg znate da će biti dobar u krevetu – čak i ako se to ne čini kao najbolja ideja. Ispostavilo se da je "pogrešan tip muškarca" uvijek dobar kada je u pitanju seks, a Jana Hocking tvrdi da su neke od njezinih "situacija" to i dokazale. Imala je odličan seks s muškarcima za koje zna da ne bi bili pravi partneri – ali joj često znaju ugoditi u krevetu, piše Daily Star

Stručnjakinja je rekla da tipovi muškaraca koji seksualno pogađaju sva prava mjesta obično utjelovljuju iste osobine: ne žele se vezati, mogu biti neodlučni kada vam treba posvetiti pažnju i često imaju upitnu prošlost. Nažalost, iako imaju neke ne tako atraktivne osobine, obično su prilično dobri među plahtama. 'Pomalo je zločesto, ali je i eksperimentalno jer znamo da neće potrajati pa se ne brinemo kakve ćemo ispasti, i ne možemo biti 100% sigurni da ćemo to ponoviti, tako da stvara malu ovisnost', rekla je.

VEZANI ČLANCI:

Zatim je rekla da se mnogi pitaju je li seks s nekim tko nije 'taj' loša stvar. Ona tvrdi da je neko vrijeme raspravljala o odgovoru, te je došla do zaključka da bi to moglo biti dobro pod uvjetom da ne završite povrijeđeni. Ako možete izbjeći hvatanje osjećaja, sve što od toga imate je odličan i vruć seksualni život, a to se ne može smatrati lošom stvari. Kao što mnogi znaju, oslobađanje serotonina nakon dobrog seksa može potrajati i do jedan dan, pa je strastvena noć s nekim tko zna što radi dobra za vaše zdravlje. 

Kad je riječ o dobrobitima seksa s ovakvim tipom muškarca, Jana je kaže da se ona osobno uvijek zbog toga "osjeća živom".Također, kaže da je napaljujuće kada se osjećate kao da radite nešto zločesto s nekim s kim to ne biste trebali raditi.

GALERIJA: Želite biti privlačniji drugima? Pratite ove savjete!

1/11

 Iskorak izvan vaše zone udobnosti također može biti korisno, a uzbudljivo je i ne znati što će se sljedeće dogoditi. Jana je dodala da je također super eksperimentirati s nekim s kim se osjećate ugodno, čak i ako znate da to neće trajati zauvijek.

'To ne ide nikamo, ali vas podsjećaju kako se zabaviti i bez očekivanja. Uče vas da se nikada ne oslanjate na muškarca za sve svoje potrebe i odlično ispunjavaju vrijeme dok ne dođe onaj pravi. Osim toga, također smatram da su ti tipovi muškaraca uvijek željni seksa, što je odlično za vaš libido', zaključila je.

Stručnjakinja za seks tvrdi: Ovo je osam znakova da ste dobri u krevetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije