Moda i anatomija

Styling Lady Gage među 'običnim' curama – mišićne tajice novi su hit

tajice (1)
arhiva
10.02.2012.
u 10:02

Čini mi se da su mišićne tajice ispale baš dobro, možda su čak i prevjeran prikaz mišićnog tkiva, smatra tvorac, australski dizajner James Lillis

Čini se da je ekstremni styling, poput onog koji "isfurava" Lady Gaga, postao popularan i izvan scene. Jedan od odjevnih predmeta koje bismo definitivno ubrojili u to jesu ''mišićne'' tajice australskog dizajnera Jamesa Lillisa, koje su postale hit u internetskom šopingu.

– Dugo sam razmišljao o tome da napravim ovako nešto i na kraju su me zapravo neki ljudi ohrabrili da krenem u proizvodnju. Čini mi se da su mišićne tajice ispale baš dobro, možda su čak i prevjeran prikaz mišićnog tkiva – smatra dizajner čija je preporuka za održavanje ovih neobičnih tajica ručno pranje u hladnoj vodi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije